Doplňky

Co je malé, to je hezké. Pastelové mini kabelky s velkými ambicemi

Vejde se do nich jen to nejnutnější – klíče, rtěnka, do některých i telefon, ale o to většího efektu si nimi docílíte. Možnost, že se potkají dvě stejné, je navíc dost mizivá. Všechny jsou totiž od niche značek. 
Foto: Edward Berthelot/Getty Images
Někdo by mohl namítat, že jsou nepraktické. Ale to už některé věci jsou a rozhodně jim to neubírá na kráse. Právě naopak. Minikabelky mají jednu zásadní výhodu, naučí vás rozlišovat priority. Opravdu nepotřebujete na každém kroku tahat několikakilové závaží. Zeptejte se fyzioterapeuta, co to dělá s vaším tělem. Nemluvě o tom, že celá řada skvělých věcí prostě malá je. Třeba třpytivé diamantové náušnice nebo refill nejoblíbenějšího odstínu rtěnky. Čím méně věcí v kabelce, tím svižnější budete mít každé ráno. Ať už vás během dne čekají pracovní schůzky, večeře v nové fancy restauraci, nebo ve volném čase chodíte dobrovolničit. Nemluvě o tom, jakou radost vám baby kabelka udělá. Pro ten dopamin a vlnu serotoninu rozhodně za investici stojí. 
Od kultovní Le Chiquito od Jacquemus přes zmenšenou verzi nylonové Re-Edition 2000 od Prady po nano verzi Neo Classic City od Balenciagy, malé kabelky mají velkou sílu a výsostné postavení v rámci 20. let. Velký výběr najdete u i menších značek, u nichž máte téměř stoprocentní jistotu, že na rozdíl od vyhypovaných modelů známých jmen dvojče na ulici ani na party nepotkáte. 
Pastelové kabelky skvěle vyniknou s oblečením v neutrálních barvách stejně jako s denimem, květinovými vzory a digitálními potisky. Ladí s minimalistickým stylem 90s stejně jako s Y2K. Najděte si tu svou baby kabelku z následujícího výběru Vogue, oživíte svůj šatník a zároveň podpoříte nezávislé tvůrce. 

Baby blue

Spring green

Rose quatz & Bubblegum

Veri Peri