Doplňky

30 párů bot, které si nebudete chtít sundat ani v posteli

Nejlepší způsob, jak si zvýšit sebevědomí, styl a šanci, že den (a noc) dopadne přesně podle vašich představ, je nazout si ty správné boty. Jinými slovy, ať už máte na sobě džíny, rolák a sako, kalhotový kostým, nebo šaty, přidejte podpatky. Krásné tak, že si je budete chtít pořád fotit na Instastories, trendy tak, že se vás kolegyně budou ptát, odkud je máte, a sexy tak moc, že se Valentýn 2019 stane skutečně nezapomenutelným. 

V barvách rtěnky

Dejte ženě správný pár bot a může dobýt celý svět. Marilyn Monroe měla pravdu. Správný pár pro tuto sezonu znamená tenký podpatek (ideálně 9 cm a výš), propracované detaily a sebevědomí. To se každopádně díky červeným lodičkám a sandálkům dostaví už samo. Když chcete maximálně zaujmout, slaďte barvu svých bot s rtěnkou. Červenou samozřejmě! 

Extrémní výška

Nic pod deset centimetrů! Čím vyšší a štíhlejší, tím lepší. I když vám příroda nenadělila nohy dlouhé jako Karlie Kloss, a i do Gisele máte daleko asi tak jako Jared Leto k pověsti hodného kluka, tohle je zaručeně fungující trik, jak dokonalých nohou dosáhnout. Možná to bude na začátku trochu bolet, ale bude to stát za to. Tyto boty se v žádném případě nesundávají, užijte si v nich cokoliv, co vás jen napadne. Má to jen jednu podmínku, musíte v nich umět chodit. Jako přípravka vám nejlíp poslouží hodiny baletu. 

(Téměř) neviditelné sandálky

Transparentní plast je jedním ze zásadních trendů sezony a platí to i o botníku. Vyberte si nude, černý nebo holografický základ a to je vše. Nic jiného než trendy lak na nehty pak už nebudete potřebovat.

PVC lodičky

Pokud si myslíte, že je na sandálky ještě moc brzo, v kolekcích najdete i lodičky s PVC vsadkami, které na nohách vytvářejí dokonalý optický klam. V těchto jehlách se budete doslova vznášet.

Sex, heels & rock'n'roll

Orgasmus na objednávku. Tak přesně to umí tyto boty. Ultra vysoké, ultra špičaté, ultra lesklé. Kůže, rudá, tenoučké pásky, ostré detaily. To není povinná výbava na fetiš party, ale nejvíc sexy jehly sezony. Vstupenku do ráje seženete u Louboutina, Choo, Prady, Forda, Pleina a samozřejmě u Charlotte Olympia.

Wonderheels

Nepotřebujete spoustu doplňků a ani šperky. Stačí jedny boty, ovšem s podpatkem, který je mnohem víc než sexy jehla. Romantický Valentýn na motýlích křídlech? Nebo je tu prsten bezpečně zatavený v podpatku od Maison Margiela pro ty, kdo od oltáře běhají rychleji než Julia Roberts v Nevěstě na útěku. Zlato nad sůl? Ano, pokud ho servíruje Tom Ford a třpytivé krystalky Sophia Webster.