Celebrity

Módní proměna Kourtney Kardashian

„Navždy.“ Tak loni v říjnu na Instagramu okomentovala modelka, podnikatelka a členka slavného rodinného klanu Kourtney Kardashian své zásnuby s americkým muzikantem Travisem Barkerem. O tom, že k sobě dvojice patří, svědčí nejen svatba, která proběhla před pár dny bezprostředně po udílení cen Grammy, ale také podobný styl oblékání. Kožené motorkářské bundy, černé upnuté topy a lesklé vinylové kalhoty.

Partnerská metamorfóza

Teď už u Kourtney, dříve typické kalifornské girl v přeslazených outfitech, nic neobvyklého. Proměna ale nenastala ze dne na den. Když se totiž podrobněji podíváte na fotky z minulosti, všimnete si, že Kourtney rockovější kousky vynáší do ulic už delší dobu. A není to tolik zásluha Travise jako spíš její stylistky Dani Michelle. 
Ať už jde třeba o kožené trenčkoty, obepnuté kožené šaty nebo proslulý kabát Celine, doplněný koženými kalhotami. Vztahem s muzikantem svou zálibu v čím dál punkovějším looku Kourtney jen korunovala. Třeba tričkem s nápisem „Beat me, Bite me, Suck me…“ nebo náhrdelníkem ze spínacích špendlíků, které na důkaz své lásky nosila na schůzky s Travisem. Vypadá to, že je Kourtney konečně ve své kůži.