Celebrity

Top beauty looky Scarlett Johansson

Ať už na plátně, nebo na červeném koberci, Scarlett Johansson se stala pojmem. Tato star je totiž dokonalým chameleonem. Účes, líčení i módní styl umí herečka změnit rychlostí blesku, a tak jsme se rozhodli zaměřit na momenty, kdy její krása nejvíc zazářila.
Scarlett Johansson ve své hollywoodské filmové podobě často ztvárňuje klasické blonďaté krásky, ale pokud jde o červený koberec, hvězda Avengers se ani v nejmenším nebojí experimentovat.
Začněme s vlasy. Ačkoliv je, možná pro někoho překvapivě, přirozeně bruneta, vyzkoušela nejen každou délku, ale také barvu vlasů – od krátkých, rozčepýřených účesů s výraznými melíry až po měkké blond vlny, díky kterým se proslavila. Její nejoblíbenější go-to look? Dozadu uhlazené vlasy s ležérně načesanou delší blond ofinou. 
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Na řadu přichází make-up. Scarlettina bezchybná a svěží pleť poskytuje dokonalý základ pro odvážnější experimentování. Dotek růžově zbarvené tvářenky nebo matného bronzeru podtrhne její výrazné lícní kosti, ale herečka se zaměřuje hlavně na oči nebo rty – podle známého pravidla zdůraznit jedno, nebo druhé, ne obojí zároveň. Ať už je to kočičí oční linka s výrazně červenou rtěnkou, nebo tmavé kouřové oči s přirozeným leskem na rty, Scarlett přitahuje dlouhou řadu beauty fans svou krásou a kladným přístupem k nejnovějším trendům.
Právě dnes vám Vogue představuje nejlepší beauty momenty Scarlett Johansson – počínaje šedivě zbarvenými kouřovými stíny na Independent Spirit Awards v roce 2003 až po odvážné purpurové oční stíny, které sladila se svými Marchesa šaty na Met Gala.