Celebrity

Mít tak šaty na party jako Amal Clooney

Amal Clooney patří bezpochyby mezi ty ženy, na které když ve společnosti narazíte, nemůžete z nich spustit oči. Prsty v tom má nejen její vzhled, ale i brilantní vkus. Jakékoliv šaty, které tato úspěšná právnička a žena George Clooneyho oblékla, se pokaždé těšily obdivu i napodobení. Amal má zkrátka perfektní cit pro módu. Zde najdete výběr těch nejlepších party modelů, které můžete zkusit vynést se stejnou grácií jako ona. 

Zlatíčka pro každého

Zlaté minišaty. Za umělkyni považujeme tu, která je umí nosit. A Amal jí bezpochyby je. Když roku 2015, ku příležitosti uvedení tequily Casamigos svého muže George Clooneyho, oblékla do klubu na Ibize minišaty zakryté zlatým řetězem, nikdo ještě netušil, že už za pár let budou mít všechny důležité značky alespoň jeden podobný sexy kousek v portfoliu. O obchodních řetězcích nemluvě.

V rytmu disco divy

To, co by na kdekom vypadalo jako karneval provinčního charakteru, Amal dokáže vynést tak, že nejedna z nás zatouží po podobném outfitu. Základem jsou přitom padnoucí overal, flitry s barvou připomínající mořskou hladinu, nad kterou se právě přehnala bouřka, zlaté vlnobití, ale hlavně nekonečně dlouhé nohy. Určitě stojí za pozornost sledovat londýnskou značku Halpern, která přesně takové party overaly nabízí. Proměna v disco divu  zaručena.

Třpyt, peříčka, nebo satén?

Ať si na sebe na večerní akci Amal oblékne třpytivou posetou flitry, či peříčkovou róbu, vždy na ní bude něco extra. Netypický střih, vlečka, svěží návrhář, případně barva, kterou v minulosti neoblékla půlka dalších hostů. Copak si nepamatujete róbu, kterou měla paní Clooney na Met Gala 2018 a která tehdy vynesla do nebes autora Richarda Quinna? Sklidila takový úspěch, že fotka s tímto outfitem patří dodnes mezi nejvyhledávanější Amaliny obrázky na internetu.