Celebrity

Jak být J.Lo za pár vteřin

Nemáte zač.
Kdo by si je nevybavil? Ušité z hedvábného šifonu tak jemného, až byly průsvitné, takže fantazii přenechaly spíš nic než moc, a ještě s výstřihem končícím jen pár centimetrů nad začátkem rozparku. Šaty Jungle od Versace, které si Jennifer Lopez oblékla v roce 2000 na čtyřiadvacáté předávání cen Grammy, byly tak riskantní, že je k tělu bylo nutné přilepit oboustranně lepicí páskou.
Foto: Steve Granitz/WireImage
Přitom stačilo málo a vybrala si jiné. V těchto, varovala ji tenkrát stylistka Andrea Lieberman, už se na červeném koberci předtím ukázala třeba Spice Girl Geri Halliwell anebo samotná Donatella Versace. Jennifer se nenechala zastrašit. Šaty v ní vyvolaly tak silné emoce, že jí to bylo jedno. A nakonec to byla ona, kdo je proslavil.
Což je možná slabý výraz. Ve skutečnosti je totiž nejen proslavila. Lidé si ji v nich přes Google (tehdy ještě v plenkách) vyhledávali v takové míře, že to zakladatele vyhledávače přivedlo na myšlenku vyvinout Google Images.
Nedávno, po téměř dvaceti letech, se Jennifer v nové podobě tohoto modelu ukázala znovu. Uzavřela v něm přehlídku kolekce Versace na jaro a léto 2020. Původní šaty Jungle pro tuto kolekci byly výchozím bodem. A internet spadnul podruhé.
Ale k úvodnímu slibu. Jsou dvě možnosti, jak být J.Lo. Buď si legendární šaty pořídíte na Moda Operandi (a k nim ideálně ještě dobré tělové mléko),…
Foto: Archiv Moda Operandi
Šaty Jungle, Versace (prodává Moda Operandi), 5500 €
…anebo zapracujete na svém sebevědomí – ve finále totiž není nic víc sexy. To ovšem za pár vteřin nikdo nezvládne. Mezitím si můžete krátit chvíli na Insta Stories s efektem od uživatelky Los Overlayers.
Foto: Archiv Martina Váši
Even if you were broke
This effect don't cost a thing