Celebrity

Šaty a tenisky, perfektní letní kombinace nejen na cesty

I když se k letním šatům zpravidla nosí sandály či boty na podpatku, tenisky jsou do rozpáleného města ideální volbou. Pohodlná kombinace se tuto sezonu ujala i u celebrit jako Kendall Jenner, Emily Ratajkowski nebo Irina Shayk. S bílými šaty a teniskami nešlápnete vedle, nebojte se být ale i trochu odvážnější, jak nám ukázala Winnie Harlow. Jak na to, se dozvíte právě tady a teď.
Pokud jde o styling, Hailey Bieber rozhodně ví, jakým outfitem oslnit. Před pár dny zvolila na procházce Hollywoodem bílé šaty, které doplnila teniskami adidas s bílými ponožkami. Šmrnc jí dodaly brýle Saint Laurent a bílá kabelka Bottega Veneta. Kombinace světlých barev nikdy nezklame.
Foto: Getty Images
Winnie Harlow v Los Angeles, červen 2023
Taková Winnie Harlow ale nedávno oblékla stříbrné šaty ze síťoviny. K nim zvolila bílou kabelku a stříbrno-bílé metalické tenisky Chanel. Stejného efektu docílíte i se zlatými doplňky. Outfit zkompletovala béžovým sakem – na léto hledejte hlavně ty lněné.
Foto: Getty Images
Irina Shayk na filmovém festivalu v Cannes, květen 2023
Foto: Getty Images
Emily Ratajkowski v New Yorku, květen 2023
Krátké tweedové šaty si pak oblékla Irina Shayk na festivalu v Cannes. Modelka si k červenému modelu Self Portrait vzala černé tenisky Nike s červenou podrážkou a lehký černý trenčkot. 
Krátké šaty s teniskami si oblíbila i Emily Ratajkowski. Ta vsadila na minimalistický little black dress s bílými teniskami Vans a červenou kabelkou Maison Margiela, která na monochromatickém outfitu skvěle vyniká.
Foto: Getty Images
Jessica Alba na French Open, Červen 2023
Ke vzdušným šatům s modro bílými proužky od návrhářky Silvie Tcherassi si při příležitost French Open obula Jessica Alba bílé boty na vysoké platformě. Herečka svůj outfit doplnila slunečními brýlemi Celine a tmavě modrou kabelkou. Dokonale tak předvedla styl nautica, který se hodí na každé léto.