Celebrity

Justin Bieber a jeho nejlepší outfity po boku Hailey

Jako třináctiletého ho náhodou na YouTube objevil talentový agent Scooter Braun. V roce 2009 vydal single One Time, který se stal hitem po celém světě, a do půl roku následovalo debutové album My World. Dnes se Justin Bieber může pyšnit mnoha oceněními a zástupy fanoušků, kteří milují nejen jeho hudbu, ale i módní styl. 
Foto: Getty Images
Justin a Hailey Bieberovi, 2023
Foto: Getty Images
Justin a Hailey Bieberovi, 2023
Foto: Getty Images
Justin Bieber, 2023
V roce 2019 se zpěvák oženil s modelkou Hailey Bieber a od té doby tvoří stylový pár, jejichž outfity, ať už na červeném koberci, nebo mimo něj, patří mezi to nejlepší, co můžeme na celebritách vidět. Justin často nosí kousky své vlastní značky Drew House, kterou založil spolu s Ryanem Goodem na konci roku 2018, a lehce ji rozeznáte. Zakládá si totiž na velkém logu smajlíka a nápisem drew.
Foto: Pierre Suu/GC Images
Hailey Bieber a Justin Bieber, únor 2020, New York
Manželské duo se nedávno ukázalo v New Yorku, kde oba vsadili na oversized pohodlné oblečení. V únoru letošního roku se vydali na přehlídku Moncler; samozřejmě v kouscích této italské značky. Justin zvolil metalickou modrou a Hailey černobílý look. Který další outfit Justina a Hailey z poslední doby se vám líbí nejvíce?