Celebrity

Hailey Bieber, královna oversized kabátů

Pošilháváte po novém zimním kabátu? Nechte se inspirovat Hailey Bieber!
Dokonalý vlněný kabát může být tou nejlepší investicí. Levnější svršky z materiálu, jako je polyester, vám zkrátka parádu dlouho dělat nebudou. Jestli toužíte po opravdu nadčasovém kousku, zapomeňte také na výrazné barvy, zvířecí vzory či komplikované střihy. Raději sáhněte po neutrálních barvách typu černá, šedá, béžová a klidně zvolte takový model, který je o číslo větší, než běžně nosíte.
Foto: Getty Images
Hailey Bieber, prosinec 2022
Foto: Getty Images
Hailey Bieber, prosinec 2022
Je více než pravděpodobné, že oversized kabáty zůstánou minimalistickým trendem trendem ještě hodně dlouho. To vám odpřísáhne i modelka Hailey Bieber, která jich ukrývá ve svém šatníku hned několik. Jaké jsou ty nejlepší materiály pro zimní kabát? Vlna, mohér a samozřejmě kašmír. 
Tip: A ti, kteří svůj dokonalý kabát již mají, ale hledají něco, čím by si šatník oživili, mohou najít inspiraci u modelčina koženého kousku. Stejně jako Hailey Bieber jej můžete zvolit v nadměrné velikosti a při opravdu nízkých teplotách si pod něj vzít dostatečnou vrstvu svetrů.
Foto: Getty Images
Hailey Bieber, leden 2023
V černé barvě — od hlavy až k patě — to je elegantní, nadčasová volba. Hailey Bieber navíc ráda kombinuje materiály, jako jsou vlna a kůže. Zároveň ví, že textura kabátu přidává outfitu nový rozměr. Kabát s chlupatým efektem zajistí například mohér. 
Foto: Getty Images
Hailey Bieber, prosinec 2022
Prohlédněte si další kousky inspirované modelčiným šatníkem. Všechny vypadají skvěle, a přitom vám z módy jen tak nevyjdou.