Celebrity

Aprílové počasí? Zde jsou 3 outfity do větru, do deště i jen tak ke kočárku podle Chloë Sevigny

Duben už pomalu klepe na dveře, jaro ve vzduchu, ale počasí je čím dál nevyzpytatelnější. Níže najdete tipy na outfity, které se hodí do větru, deště nebo pro případy, kdy se nečekaně oteplí, a to přímo od královny newyorské módní a umělecké scény Chloë Sevigny. P. S.: Tu zateplenou bundu opravdu ještě raději neodkládejte.
Foto: Getty images
Jaro už sice oficiálně nastalo, ale předpověď počasí připomíná horskou dráhu. Co na sebe hodit, když nás čeká náročný den ve městě, pracovní pohovor nebo chceme být šik s kočárkem? A co, když se během pár hodin počasí otočí o 180 °? Lidová moudrost našich babiček velí neuklízet zimní oblečení před Velikonocemi — a toho bych se držela i letos. Nevyzpytatelnost počasí právě dosahuje historického maxima, což s sebou přináší potřebu extrémně přizpůsobivého šatníku. Inspirujte se fashionably outfity, ve kterých běhá po New Yorku Chloë Sevigny

Nejstylovější máma ve městě 

Foto: Daniel Zuchnik/Getty Images
Chloe Sevigny
Ani s kočárkem nemusíte rezignovat na svůj vzhled. Přesně jako Chloë S., která se rozhodla zvolit day-look postavený na absolutních must-haves posledních sezon: Širokých džínách, Margiela tabis balerínkách, kožené oversized bundě a ležérní tašce, do které vklouzne menší nákup i další nezbytnosti. Suma sumárum: Tenhle look nezklame a zaručí, že nebudete obyčejnou mámou, ale nejvíc cool rodičkou ve městě.

Pracovní oběd v dešti 

Foto: MEGA/GC Images
Chloe Sevigny
Klasické body-con šaty nebo pouzdrovky se zajímavým řešením, kabelka od Vivienne Westwood, která vám nikdy nevyjde z módy, pilotky ve stylu prvního dílu Matrixu, a hlavně kabát, který vás kdykoliv zachrání před nečekanými teplotními výkyvy. Tak vypadá recept na dokonalý outfit pro pracovní oběd nebo pohovor podle Chloë Sevigny. (A vyrazit v něm můžete i na koktejl nebo vernisáž.) Jenom nezapomeňte na deštník! 

Na pochůzky, na brunch i do práce 

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Prada
Chloë Sevigny
Chloë Sevigny v sobě nezapře nejenom milovnici módy a umění, ale ani praktickou Newyorčanku, která dobře ví, že to, co si obleče ráno, musí posloužit až do pozdních nočních hodin. Od pochůzek, pobytu v kanceláři až po večerní drink, koncert nebo vernisáž. Pojďte být podobně důvtipní jako ona a zvolte do nevypočitatelného počasí outfit, který je multifunkční, variabilní a zatraceně stylový. Zkuste třeba eklektickou kombinaci zvonáčů, martensek, parky a velké kožené Prada kabelky. A kdyby náhodou zapršelo, slaďte svůj outfit s kšiltovkou. Et voilà!