Celebrity

Bella Hadid chce, abyste jí zavolali

Spirituální sběratelka mezinárodních módních titulek se rozhodla dát všanc víc než jen svoje selfcare know-how. Odteď tiskne na mikiny telefonní číslo, s nímž se možná dovoláte až k modelce domů. 
Foto: Aboutyou.cz
Bella Hadid na kampani pro vlastní řadu e-shopu aboutyou.cz.
Kdyby to tak skutečně bylo a vy byste se s vytočeným číslem spolehlivě dovolali přímo Belle, co by bylo to vůbec první, na co byste se jí zeptali? Co jsi měla k obědu? Proč jsi tak dlouho popírala chirurgické úpravy obličeje? Hráli jste si s bráchou na doktory? Než vás to napadne, pojďme se podívat na skutečnou podstatu nového projektu.

Z trojice ratolestí úspěšného losangeleského realiťáka Mohameda Hadida prý podědila nejvíce charakterových vlastností matky Yolandy, včetně úzkostné starosti o vlastní zdraví, nevyřčenou touhu po dokonalé (takřka anorektické) postavě a náchylnostem ke konspirituálním teoriím. To poslední pak Bellu nejvíce definuje i ve veřejném projevu. Od podpůrných aktivit pro různé utiskované komunity zaměřené charity se proto Bella posunula dál a v září roku 2021 představila vlastní značku nealkoholického nápoje Kin Euphorics s lehce šamansky komunikovaným složením. Tento nápoj má díky mnoha blahodárným složkám podporovat mozkovou aktivitu, ač nikdo pořádně neví čím. (Do detailů spekulací nezabíhejme, to si kdyžtak vygooglujte, v případě, že chcete nápoj skutečně ochutnat.) Bella s podporou této značky také přivádí pozornost k lymeské borelióze, nemoci, s níž údajně od šestnácti intenzivně bojuje, podobě jako v minulosti i její matka. 
Jelikož ale značka nápoje na přelomu loňského a letošního roku trochu strádala (jak vyplívá i z dat portálu pitchbook.com), rozhodla se Bella její pozici posílit, a to sice spojením s komunitou producentů virálních afirmací tvořících posty a merch na instagramovém a tiktokovém profilu TheMayFairGroup

Kin Euphorics s TheMayFairGroup zřídil speciální linku bezpečí takzvaných angles, kteří doručují denní ujištění přímo na míru každého, kdo se rozhodne zavolat, když zrovna nemá svůj den. Při této příležitosti vznikly speciální mikiny s vytištěným číslem infolinky a dalšími potřebnými informacemi a hesly. Jak v jednom z vlastních postů Bella uvedla, všechny afirmace „came straight from us“. Je tedy možné, že na druhé straně v určitý čas uslyšíte samu modelku? Bella vás vyzývá, abyste to zkusili. A my její snaze samozřejmě tleskáme, protože psychické zdraví máme jen jedno a je stejně důležité jako to fyzické, tak na to for Bella Hadid‘s sake nezapomínejte, a když je třeba, tak volejte (o pomoc), komukoliv, kamkoliv.