Celebrity

Nejkrásnější róby z červeného koberce Academy Museum Gala 2023

V noci z neděle na pondělí proběhl v kalifornském Los Angeles slavnostní galavečer Academy Museum 2023. Cílem každoroční akce, která přitahuje hvězdné osobnosti, je získat finance na výstavy a programy muzea pro veřejnost. Během galavečera byli oceněni speciální hosté z řad celebrit (Meryl Streep, Michael B. Jordan, Oprah Winfrey a Sofia Coppola) za svůj přínos kinematografii a za storytelling.
Foto: Getty Images
Hailey Bieber v Saint Laurent by Anthony Vaccarello a Kendall Jenner ve Fendi couture
Slavnostní ceremoniál Akademického muzea filmu, který je předzvěstí nablýskané sezony udílení cen začínající v lednu, je příležitostí pro hollywoodské hvězdy se ukázat v těch nejlepších večerních robách. Koneckonců, i přes jeho krátkou historii jsme byli svědky nezapomenutelných fashion momentů: V loňském roce se například Amal Clooney předvedla v zelených šatech bez ramínek Del Core, Hailey Bieber vsadila na šaty Saint Laurent odhalující břicho a Taylor Russell si zvolila šaty na ramínka Alexander McQueen v koženém provedení.
Co tentokrát přinesl slavnostní večer na poli módy? Prohlédněte si níže ty nejlepší modely v podání celebrit z galavečera Academy Museum Gala 2023. 
Článek vyšel v originále na vogue.com.