Vůně

Okouzlující květinové vůně, které vám nezaberou skoro žádné místo v cestovní tašce

Cestovat na lehko rozhodně nemusí znamenat, že na dovolené zůstanete bez svého milovaného parfému. Máme pro vás perfektní řešení – šest květinových vůní v praktickém cestovním balení s roll-onem, s nimiž bude každá cesta voňavější a příjemnější.
Foto: Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage
Na cestování letadlem je jedna věc, která dělá vrásky na čele – limit na tekutiny v příručním zavazadle. Kolikrát jste už řešili, nebo viděli, jestli se u bezpečnostní kontroly vzdát krému, make-upu, nebo parfému? Ano, můžete si dát velkou lahvičku do odbaveného kufru, ale to riskujete, že se buď rozbije, nebo kufr do cílové destinace vůbec nedorazí a vy budete muset být bez své milované vůně. Naštěstí existuje elegantní řešení: parfém v cestovním balení s praktickým kuličkovým aplikátorem. Roll-on má tu výhodu, že s ním nikdy nepřeženete množství, a navíc se na rozdíl od přelívaného parfému nerozlije. 
Roll-on aplikujte na pulsní body, můžete tak díky tomu vonět svěže jak na začátku, tak na konci cesty. Můžete si z něj také udělat elegantní suvenýr, který rozhodně předčí nevkusné magnety na ledničku. Parfémy s kuličkovým aplikátorem samozřejmě nejsou jen na dovolenou, díky své velikosti se vejdou do každé kabelky (s výjimkou Swipe Mini od Coperni, do které se vejde maximálně jedna žvýkačka, a to ještě ne každá) a můžete se tak osvěžit kdykoliv během dne. 
S létě je navíc velmi příjemné, když máte po ruce extra dávku vůně. Vedle citrusových určitě vyzkoušejte ty květinové, v těch je mimochodem výběr cestovních balení největší. Malá velikost umožňuje vyzkoušet si i nové vůně, nemusíte tak investovat do velkého balení, pokud si nejste jisti, jestli ho vůbec kdy vypotřebujete. Bez dalších okolků vám představujete šest květinových roll-onů, do kterých se zamilujete a budete sklízet jeden kompliment za druhým.