Trendy

Top vlasové trendy na jaro/léto 2019

Individualita ve spojení s fantazií. Myšlenka prezentovat se jako nejlepší verze sebe sama. Objevte klíčové trendy pro nadcházející sezonu podle Vogue.
Foto: Getty Images a Indigital
Prada, Marc Jacobs, Versace

Nakrátko

Vliv hnutí "girl power" se naplno projevil  hned v několika kolekcích prostřednictvím superkrátkých androgynních účesů. Jen se podívejte na radikální proměnu Edie Campbell, která zazářila na přehlídce Versace, či účes Nikki Tissen pro značku Prada.
Foto: Getty Images
Giambattista Valli, Matty Bovan, Marc Jacobs

Návrat růžové

Marc Jacobs vyslal na molo modelky s pastelově barevnými vlasy, které dokonale ladily s oblečením. Giambattista Valli dal kromě romantické růžové prostor také červené a světle fialové.
Foto: Getty Images a Indigital
Proenza Schouler, Altuzarra, Balmain

Ulíznuté dozadu

Pravděpodobně nejpraktičtější účes z trendů pro nadcházející jaro/léto - "wet look", culíky a zapletené drdoly. Bez námahy, snadné a sexy.
Foto: Getty Images a Indigital
Prada, Simone Rocha, Dior

Čelenka

Praktičnost pokračuje! Nejlepší je, že čelenky můžete skvěle kombinovat se svým outfitem a pohrát si s materiálem. Co takhle vyzkoušet červený satén, nude lycru a černé hedvábí?
Foto: Getty Images a Indigital
Brandon Maxwell, Escada, Philosophy di Lorenzo Serafini

Pěšinka na stranu

Zkombinujte ji s pořádným objemem a texturou "vstala a šla". xoxo vaše Gossip Girl!
Foto: Getty Images
Etro, Zimmermann, Philosophy di Lorenzo Serafini

Vzhůru na pláž

Byly by to vůbec trendy bez plážových vln? Moderní bezstarostný look, který miluje Alexa Chung i Bella Hadid, bude lichotit i vám.