Trendy

Nejdramatičtější vlasové proměny od 90. let do současnosti

Pamatujete si ještě na to, jak všichni v 90. letech chtěli účes podle Rachel ze seriálu Přátelé? Ať už se vám líbí pixie cut Kate Moss, oholená hlava Natalie Portman, bob Iriny Shayk, nebo vlasy Zoë Kravitz, Vogue přináší inspiraci prostřednictvím největších vlasových proměn poslední dekády.
Foto: Getty Images
Natalie Portman, 2005
Foto: Getty Images
Natalie Portman, 2005
Foto: Getty Images
Katy Perry, 2016
Foto: Getty Images
Katy Perry, 2017
Celebrity mají na svědomí nejeden globální vlasový trend – od účesu podle Rachel ze seriálu Přátelé, kterým se v 90. letech pyšnila Jennifer Aniston (a kterého už mají kadeřníci plné zuby) po mikádo Alexy Chung, které vytvořil George Northwood.
Slavné ženy vědí, že na červeném koberci kromě dokonalých rób přitáhne největší pozornost pořádná vlasová proměna. Oholená hlava Natalie Portman na premiéře filmu V jako Vendetta, účes na kluka Emmy Watson, která tak v roce 2005 dala sbohem dlouhým vlasům ve stylu Hermiony, a superkrátký sestřih Michelle Williams patřily mezi nejvýraznější. A nemůžeme opomenout Zoë Kravitz, která je jako chameleon a má schopnost unosit jak copánky, tak peroxidovou blond i tmavě hnědou.