Trendy

Průvodce nejstylovějšími doplňky pro všechny délky vlasů

Jaro je konečně tu, takže co se s odložením kabátů zaměřit na doplňky do vlasů? Zásadní trendy jsou pro tuto sezonu dva – Y2K (jak jinak) a couture chic. Nosit je můžete stejně dobře s dlouhými vlasy i s těmi nad ramena.
Hodně zlata, ještě více log. Sponky do vlasů se toto jaro nosí na straně a v počtu, v jakém se vám zlíbí. Buď jedna, nebo celá kolekce a všechno mezi tím. Ideální způsob, jak si upravit vlasy ve velkém spěchu, nebo když si je necháváte dorůst a zrovna se nacházíte v kritické fázi, kdy se jejich délka nedá nikam zařadit. Monogram a logo vyniknout na dokonale hladkých vlasech i na lehce vlnitém bobu. 
Horečka Y2K vzala módní a beauty svět útokem a rozhodně nikam nemizí ani teď. Pro vlasy do znamená jediné skřipce malé a ještě menší a pokud možno barevné. I když by to měl být jen nepatrný detail jako neonový lem v jarní kolekci Balmain. Pastelové tóny střídá kov a vzory želvoviny a v jejich nošení vám nemusí bránit ani aktuální nedostatek vlasů. Fakt, že vám v poslední době dost padají, můžete právě skřipcem velmi dobře zamaskovat a vytvořit zdání objemu i tam, kde skoro žádný není.
Stejně tak se na odpočinek nechystají velké látkové gumičky. Scrunchie na jaro 2022 musí být z hedvábí nebo pastelové kůže a hodně barevné. Ideálně se vzorem typickým pro danou značku. Takže monogramy, řecké motivy, abstraktní potisky, kostky, kterými si stáhnete vlasy do nízkého nebo vysoko posazeného culíku během pěti vteřin.