Trendy

Kate Moss uvádí vlastní beauty značku

Po letech, co strávila jako tvář jiných značek, se Kate Moss sama pouští do beauty businessu a přichází s wellness brandem. 
Foto: Neil Mockford / Ricky Vigil M/GC Images
Kate Moss na přehlídce Burberry podzim - zima 2022/2023 v Londýně
Calvin Klein, Dior, Rimmel London, St. Tropez, Kérastase, Charlotte Tilbury, Burberry. To je jen malý výběr ze značek, kterým anglická supermodelka Kate Moss dělala během své kariéry tvář. Nyní je ovšem v kurzu zakládat vlastní brandy. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se Kate připojí ke Kim Kardashian, Hailey Bieber, Mirandě Kerr, Iman, Rihanně, Lady Gaga, Jennifer Aniston, Millie Bobby Brown, Seleně Gomez, J.Lo a dalším desítkám slavných tváří a přijde s vlastním projektem.
Dneska je ten den. Den D pro Cosmoss. Tak modelka z britských ostrovů pojmenovala značku, kterou odpoledne uvedla na Instagramu. Jednotlivé produkty budou v prodeji od 1. září na webu cosmossbykatemoss.com a objednat si je můžete v rámci EU, Velké Británie, USA a Kanady. Modelka s Cosmoss staví na přírodních ingrediencích a trendu well-being. Povede se jedné z nejznámější modelek všech dob prosadit se v obrovské konkurenci na beauty scéně? To teprve ukáže čas.