Péče

Jak strávit večer v té nejlepší společnosti?

Carrie Bradshaw v jednom dílu Sexu ve městě říká, že není nic lepšího než být single a vyrazit na rande sama se sebou. Vezměte si z ní příklad, protože najít si čas jen pro sebe je stejně povznášející jako trávit chvíle s blízkými. Užijte si to.
Výhodou sólo večera je, že si můžete naplánovat program kompletně dle svých představ, a to aniž byste museli brát ohledy na někoho dalšího. Dopřát si procházku po městě, dobrou večeři, zajít do galerie nebo do kina — objevte, co vás baví a naučte se trávit čas jen se sebou. Tu nejlepší společnost už máte, sebe. Ale nezapomeňte se pro tuto výjimečnou příležitost i náležitě upravit. Potřebujete vhodné šperky, šaty, make-up, vlasy... A níže najdete pár tipů pro přepychový účes.
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Kabát, Max Mara, šaty, Zuzana Kubíčková.
Po sedmi letech spolupráce L’Oreal Professionnel Paris s Ioanninskou univerzitou v Řecku bylo zjištěno, že lámání vlasů a nespolehlivý barevný výsledek způsobují kovy uložené uvnitř vlasového vlákna. Ty následně reagují s oxidantem. Nová technologie Metal Detox zaručuje barvení i zesvětlování vlasů bez lámání vlasů nebo pocitů zklamání z výsledku z barvení. Obsahuje totiž protokol s působící molekulou zvanou Glicoamine, která snižuje riziko lámání vlasů o 87 % 
Odkud se kovy berou? Běžně se vyskytují ve vodě, z níž se během mytí dostávají do vlasů. Metal Detox představuje trojfázovou péči pro neutralizaci těchto kovů. Poskytují ji kadeřnické salony, ale v péči můžete pokračovat i doma. Díky tomu uchováte barvu i kvalitu svých vlasů.
Péče Metal Detox má příjemnou citrusovou vůni kombinovanou s dřevitým základem, přičemž se skládá z krémového šamponu, ochranné masky a koncentrovaného oleje. Ve své koupelně tak učiníte první krok k tomu, abyste se cítili a vypadali skvěle. Blýsknout se ve vlastní společnosti je odteď tak snadné, co říkáte?
Nejbližší salon ve svém okolí najdete přes: salon-expert.cz/lokator. 
Foto: Alexander Bel
Kabát, Max Mara, kabelka, CCC.
Foto: Alexander Bel
Kabát, Max Mara, šaty, Zuzana Kubíčková, boty, CCC
Foto: Alexander Bel
Photo & Creative concept: Alexander Bel
Video: Anežka Horová
Styling: Magda Žůrková
Model: Paulina (Clique models)
Make-up & Hair: Lucie Janků
Production manager: Kseniya Chudarova
Děkujeme Maximilian Hotel Prague a DSC Gallery za poskytnuté prostory na focení.