Péče

Elegantní zázrak face roller: vše, co potřebujete vědět

Mladší vzhled, výraznější kontury, méně pupínků a vrásek. Vyzkoušejte face roller, žhavý beauty trend letošního roku.
Pokud jste v poslední době občas klikli na instastories, asi už jste zaregistrovali boom obličejových rollerů. Masáž obličeje pomocí válečků vyrobených z minerálních kamenů se možná na první pohled může zdát jako novinka, ale jedná se o ověřený beauty trik starý tisíce let. V 17. století ho používaly už čínské císařovny coby skvělý prostředek pro omlazení a lymfatickou masáž.
Abychom ale mohli na vlastní kůži pocítit báječné účinky, chce to mít opravdu kvalitní roller. To znamená žádné levné napodobeniny ze syntetických materiálů. Nedám proto dopustit na face roller Vemzu vyrobený z pravých přírodních minerálů. V případě Vemzu materiál příliš studovat nemusíte, používají výhradně přírodní jadeit, růženín a ametyst. Všechny tyto minerály patří mezi zkrášlující léčivé kameny, které zmírňují napětí a stres, což je pro dosažení opravdu hladké a zářivé pleti nepostradatelné.
Face Roller Růženín, prodává Vemzu, 590 Kč.
Face Roller Jadeit, prodává Vemzu, 590 Kč.
Face Roller Ametyst, prodává Vemzu, 790 Kč.
Masáž s face rollerem Vemzu eliminuje toxiny, redukuje otoky, zlepšuje cirkulaci krve a sjednocuje tón pleti. Jestli se ráno probouzíte s opuchlým obličejem, stane se vaším nejlepším přítelem. Doporučujeme dát face roller před masáží na několik minut do lednice. Umocníte tím jeho účinky a díky masáži zaručíte proniknutí všech aktivních složek, obsažených v sérech, krémech či olejích, hluboko do pleti. Existuje mnoho tajných triků a produktů, ale jen málokteré opravdu fungují. Face roller Vemzu stačí používat pouhých pár minut denně a dočkáte se skvělých výsledků. Pravidelnou masáží všech obličejových svalů nakonec dochází ke zlepšení pružnosti pleti, redukci vrásek a kruhů pod očima. 
Face Roller Růženín, prodává Vemzu, 590 Kč.
Face Roller Vemzu má dvě strany – na jedné je větší váleček na tváře, krk a dekolt, druhý menší se používá na rty a jemnou a citlivou oblast kolem očí. Studený kámen zredukuje otoky, vypne pokožku a prozáří ji. Obličej si můžete masírovat jen tak nasucho nebo pomocí rolleru důkladně zapracovat do pleti sérum, krém nebo olej. Vždy ovšem na dokonale vyčištěnou pleť.
Rolujte směrem nahoru a do stran. Ideální je začínat ve středu obličeje a pokračovat k lymfatickým uzlinám. Chcete působit proti síle gravitace, uvolnit obličejové svaly a nastartovat přirozený detoxikační proces. 
Face Roller Růženín, prodává Vemzu, 590 Kč.
Po každém použití nezapomeňte face roller umýt teplou vodou a důkladně ho osušte.
Face Roller Růženín, prodává Vemzu, 590 Kč.
Face Roller Jadeit, prodává Vemzu, 590 Kč.
Face Roller Ametyst, prodává Vemzu, 790 Kč.
Foto: Alexander Bel 
Video: Marek Myšička
Styling: Zoltán Tóth
Modelka: Magdaléna Havlíčková (Elite Prague)
Vlasy: Mirka Myšička
Make-up: Hristina Georgievska
Asistent fotografa: Filip Drábek
Asistent stylisty: Tom Lang
Produkce: Rozálie Peřinová
Více najdete na: www.vemzu.cz
Více najdete na VEMZU.