Péče

Jak se zbavit tmavých kruhů pod očima za 15 minut

Efektivní řešení po dlouhé noci, v období stresu a kdykoliv, když chcete udělat něco pro svěží vzhled, ale nemáte moc času.
Foto: Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC
Backstage přehlídky Richard Quinn
Jen těžko najdete lepší kosmetický produkt na okamžité osvěžení očního okolí, jeho intenzivní hydrataci a rychlé vyhlazení drobných vrásek z únavy, nevyspání a nedostatku živin než masky ve formě náplastí. Ať už klasické sheet, nebo ještě efektivnější hydrogelové přináší expresní výsledky díky vysoké koncentraci aktivních látek a právě své formě, která zajišťuje, že se účinně vstřebají do pleti a nevypaří se do okolního vzduchu. Najdete ve v každém kitu make-up artisty v zákulisích přehlídek a na focení, kteří s jejich pomocí připravují modelky tak, aby působily svěžím, odpočatým dojmem, i když mají za sebou stovky nachozených kilometrů po mole. 
Jakmile potřebují oči okamžitou vzpruhu, jsou oční masky ve formě napuštěných náplastí skvělou cestou, jak se zbavit viditelných známek únavy i nedávné změny času. Které masky si vybrat? Na následující patches se můžete stoprocentně spolehnout.