Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Péče

Jak se zbavit tmavých kruhů pod očima za 15 minut

Cindy Kerberová14. 4. 2023
Efektivní řešení po dlouhé noci, v období stresu a kdykoliv, když chcete udělat něco pro svěží vzhled, ale nemáte moc času.
Backstage přehlídky Richard Quinn
Foto: Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC
Backstage přehlídky Richard Quinn
Jen těžko najdete lepší kosmetický produkt na okamžité osvěžení očního okolí, jeho intenzivní hydrataci a rychlé vyhlazení drobných vrásek z únavy, nevyspání a nedostatku živin než masky ve formě náplastí. Ať už klasické sheet, nebo ještě efektivnější hydrogelové přináší expresní výsledky díky vysoké koncentraci aktivních látek a právě své formě, která zajišťuje, že se účinně vstřebají do pleti a nevypaří se do okolního vzduchu. Najdete ve v každém kitu make-up artisty v zákulisích přehlídek a na focení, kteří s jejich pomocí připravují modelky tak, aby působily svěžím, odpočatým dojmem, i když mají za sebou stovky nachozených kilometrů po mole. 
Jakmile potřebují oči okamžitou vzpruhu, jsou oční masky ve formě napuštěných náplastí skvělou cestou, jak se zbavit viditelných známek únavy i nedávné změny času. Které masky si vybrat? Na následující patches se můžete stoprocentně spolehnout. 
Rozjasňujicí maska pod oči Rose Gold Illuminating Eye Mask, 111SKIN, prodává 111skin, 15 €
1 / 9
Rozjasňujicí maska pod oči Rose Gold Illuminating Eye Mask, 111SKIN, prodává 111skin, 15 €