Nehty

Všechno, co potřebujete vědět o nových barvách na nehty

Nečekejte na oficiální začátek sezóny, začněte je nosit už teď.
Foto: Imaxtree
Nové make-up kolekce přinášejí vzrušují nové odstíny nejen na oči a pusu, ale taky na nehty. Už na přehlídkách bylo jasné, že se na podzim rozhodně nudit nebudeme. Po bílém a neonovém létu nastává čas na velkou změnu. Asi nikoho nepřekvapení, že barevná paleta výrazně ztmavla, ale tím to rozhodně nekončí. Nejde totiž jen o barvu, ale taky texturu a finální efekt. 
Lucia Pica vytvořila pro Chanel sametově matnou kolekci včetně dvou laků na nehty, které se během pár vteřin po nanesení změní z lesklých na matné. „Barvy se neukáží okamžitě, jsou zkreslené, abyste se na ně dívali přes filtr Polaroidu,“ vysvětluje Lucia. Ostatně se můžete přesvědčit na vlastní oči, že vínový odstín Profondeur vypadá skvěle na opálené, stejně jako na blednoucí pleti. 
Nečekanou barvu zařadil do podzimní kolekce Dior taky Peter Philips. K červeným a šedým odstínům s holografickými odlesky přimíchal zářivě oranžovou na nehty. Dior Vernis Hot je přesně ta správná volba, když chcete překvapit jedním nečekaným detailem. 
Tom Pecheux zase ve své první make-up kolekci pod hlavičkou YSL vychází z archivů tohoto módního domu. Fialové odstíny byly pro Yves Saint Laurenta stejně zásadní jako dámský smoking, safari styl a velké saténové mašle na halenkách. S odkazem na zpěvačku Nico uvádí chladný odstín fialek Violet Underground. Po korálových a žlutých lacích z letních kolekcí je to víc než vítaná změna.