Nehty

Nehty v barvě terakoty: Elegantní alternativa k bílé a neonové

Minimalistická a elegantní. Taková je letní manikúra schopná zdůraznit barvu pleti stejně jako neonové a bílé odstíny, jen s tím rozdílem, že tato je trendy a nemusíte řešit, jestli se vám oblečení a doplňky hodí k nehtům. Odpověď v tomto případě zní vždycky ano. 
Foto: Profimedia.cz
Jennifer Lopez
Tom Bachik. Pokud jeho jméno pořád ještě neznáte, pak vězte, že je to muž, který se stará o ruce Jennifer Lopez, Seleny Gomez, Camilly Coelho; Nicolu Peltz připravoval na svatbu s Brooklynem Beckhamem a hlavně je to on, kdo diktuje, která barva laku na nehty je právě teď ta pravá. Umí povýšit nail design na couture a kouzlit s odstíny jako nikdo jiný. Malým trikem umí i to, že vaše pokožka bude vypadat opálenější, než ve skutečnosti opravdu je. Bez bronzerů, samoopalovacích přípravků a olejů. O zbytečném (a pro kůži nebezpečném) vylehávání na sluníčku nemluvě. Stačí k tomu lak na nehty. Asi vás ihned napadnou neonové, korálové, oranžové nebo bílé laky, které opticky zdůrazňují bronzový tón pleti. Ty sice vytvářejí výrazný kontrast, ale o zdůraznění odstínu pokožky se tu umluvit nedá. 
Chcete-li letos vypadat opálenější, sáhněte po tělovém odstínu. Ovšem je tu jeden trik, který musíte znát. Přirozené, nude odstíny mají tendenci dokonale splývat s okolní pokožkou. K tomu, aby pleť vypadala jako od sluníčka, si musíte vybrat o tón tmavší barvu, která ale zároveň nebude růžová. Vždy musí patřit do škály béžových a hnědých odstínů. Pozornost tak přitáhnou nejdříve nehty a teprve pak až samotná pokožka. 
Pokud patříte do kategorie bledulí a na svém ultra světlém, neopáleném vzhledu si extra zakládáte, protože moc dobře víte, co sluníčko s kůží dělá, je tu ještě trik číslo dvě: terakotové tóny, které patří někam na pomezí béžových a červených. Zejména v létě působí velmi lichotivě.