Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Nehty

Jennifer Lopez představila chai latté manikúru

Cindy Kerberová13. 9. 2023
Vlna inspirace menu ve Starbucksu na současné beauty scéně pokračuje. Nejnovějším důkazem je manikúra Jennifer Lopez, která má v sobě kus léta i podzimu. 
Jennifer Lopez na přehlídce značky Ralph Lauren pro jaro a léto 2024 v New Yorku
Foto: Paul Morigi/Getty Images
Jennifer Lopez na přehlídce značky Ralph Lauren pro jaro a léto 2024 v New Yorku
Matcha latté líčení očí, pumpin spice vlasy, vanilkovo-mandlovou latté blond a mocha řasenky teď doplňují chai latté nehty. Ty pro J.Lo na newyorský fashion week vytvořil Tom Bachik. Už na první pohled je jasné, že tento nádherný, elegantní a decentní styl stojí za vyzkoušení, respektive rovnou můžete volat své manikérce, že chcete tento trend nosit asap. 
Bachik, který se dlouhá léta stará o bezchybný vzhled nehtů a rukou Jennifer Lopez, Seleny Gomez, Hailee Steinfeld a dalších celebrit, zveřejnil na svém Instagramu fotku s komentářem „Chai Latté Chic“ a v popisku prozradil i to, jak docílil jedinečného odstínu. „Pro tento vzhled jsem vytvořil taupe levandulovou barvu smícháním několika kapek Sebastian's Spots v Chai Latte Gel Couleur od Aprés Nail. To mi umožnilo tento odstín zvýraznit a sladit ho s očními stíny Jennifer.“
Lopez si nechala tento styl vytvořit na přehlídky v rámci fashion weeku v New Yorku, kde se objevila na jarních show Ralpha Laurena a Coach. Jemný odstín nehtů perfektně ladil se všemi jejími outfity a ukázal se tak mimořádně variabilní a univerzální pro každou příležitost. Čím chai latté nehty vytvoříte i bez Bachika a jeho pověstné alchymie?
Tyto laky na nehty se perfektně hodí k vytvoření trendu chai latté nails:
Veganský lak na nehty Miracle Pure v odstínu 812 Spiced Chai, MAX FACTOR, prodává DM, 229 Kč
1 / 6
Veganský lak na nehty Miracle Pure v odstínu 812 Spiced Chai, MAX FACTOR, prodává DM, 229 Kč