Nehty

Jennifer Lopez představila chai latté manikúru

Vlna inspirace menu ve Starbucksu na současné beauty scéně pokračuje. Nejnovějším důkazem je manikúra Jennifer Lopez, která má v sobě kus léta i podzimu. 
Foto: Paul Morigi/Getty Images
Jennifer Lopez na přehlídce značky Ralph Lauren pro jaro a léto 2024 v New Yorku
Matcha latté líčení očí, pumpin spice vlasy, vanilkovo-mandlovou latté blond a mocha řasenky teď doplňují chai latté nehty. Ty pro J.Lo na newyorský fashion week vytvořil Tom Bachik. Už na první pohled je jasné, že tento nádherný, elegantní a decentní styl stojí za vyzkoušení, respektive rovnou můžete volat své manikérce, že chcete tento trend nosit asap. 
Bachik, který se dlouhá léta stará o bezchybný vzhled nehtů a rukou Jennifer Lopez, Seleny Gomez, Hailee Steinfeld a dalších celebrit, zveřejnil na svém Instagramu fotku s komentářem „Chai Latté Chic“ a v popisku prozradil i to, jak docílil jedinečného odstínu. „Pro tento vzhled jsem vytvořil taupe levandulovou barvu smícháním několika kapek Sebastian's Spots v Chai Latte Gel Couleur od Aprés Nail. To mi umožnilo tento odstín zvýraznit a sladit ho s očními stíny Jennifer.“
Lopez si nechala tento styl vytvořit na přehlídky v rámci fashion weeku v New Yorku, kde se objevila na jarních show Ralpha Laurena a Coach. Jemný odstín nehtů perfektně ladil se všemi jejími outfity a ukázal se tak mimořádně variabilní a univerzální pro každou příležitost. Čím chai latté nehty vytvoříte i bez Bachika a jeho pověstné alchymie?
Tyto laky na nehty se perfektně hodí k vytvoření trendu chai latté nails: