Nehty

Jarní novinky na nehty, o kterých byste měli vědět

Se změnou šatníku ze zimního na jarní se určitě hodí popřemýšlet nad detaily včetně nehtů, protože právě v této kategorii čekají překvapivé novinky. 
Foto: Mikael Shultz for Vogue CS

Lak od Pharella a Tylera

Ke svému úspěšnému kosmetickému brandu Pharell Williams nyní přidal nečekaný produkt – lak na nehty. Ten vznikl ve spolupráci se značkou Golf Le Fleur, za níž stojí další hudebník, totiž Tyler Gregory Okomna, známý jako Tyler, the Creator. Lak má zelený odstín, tedy stejný jako všechny obaly produktů Humanrace, a chlubí se tím, že je 13-free, non-toxic a cruelty-free. A samozřejmě jde o limitovanou edici, takže dlouho nepřemýšlejte. Toto bude sběratelský kousek.
Foto: Humanrace
Lak na nehty Golf Le Fleur x Humanrace, HUMANRACE, 25 dolarů

Harry je konečně single

Značka Harryho Stylese Pleasing se rozrůstá raketovou rychlostí a slaví jeden úspěch za druhých. Pokud jste doteď váhali, jestli si vyzkoušet jeho řadu laků na nehty, teď už můžete, aniž byste se museli rozmýšlet, který set využijete nejvíce. Všechny laky se dají konečně koupit jednotlivě a to včetně odstínů Harry's Chair, Lion's Underpants a Vine Ripe. Některé jsou bohužel už teď vyprodané, jako například fialový Grape Feet, ale ten můžete snadno nahradit dalšími fialkami Live Laugh Lilac. Na rozdíl od spousty jiných značek u Pleasing jednotlivé lahvičky přímo doporučují mezi sebou kombinovat a vytvářet si vlastní odstíny. 

Sezamová Sally

Na vlně trendu spolupráce s televizními seriály dál pokračuje značka Sally Hansen, která tentokrát přichází s limitovanou kolekcí pro fanoušky Sezame, otevři aka Sesame Street. Jak byste čekali, jde o pestrobarevnou edici, v níž nechybí trendy fialková (pojmenovaná jako 1 Polish, Ah Ah Ah), zářivě modrá (C is for Color), sezamovo-skořicová a tyrkysová plus dva třpytivé odstíny. Všech šest laků patří mezi ty ultra rychleschnoucí a fungují jako tzv. 3 v 1 – podkladový lak, barva i top coat. 

Groundbreaking barvy

Jakmile přijde řeč na jarní trendy, Mirandina filmová hláška komentující téma květin nikdy neomrzí. Pokud však čekáte něco radikálního, pak vězte, že jarní kolekce většiny značek opět vycházejí z květinových odstínů. Nejnovější kolekce patentovaných striplaků od Alessandro nabízí pro romantické duše odstíny jako růžová pivoňka, jemný tulipán, půvabná lilie, červenající se růže a k tomu pastelové tóny poeticky nazvané rozkošná meruňka, jemná limetka a smetanová bavlna.