Krása

Vlasy lesklé díky přelomové technologii

Ne vždy za krásou, hladkým povrchem a leskem vlasů stojí dobré geny či pravidelná péče. Každé vlasy mají svá specifika a je důležité vnímat jejich potřeby. To ostatní už můžete nechat na vlasové péči, která vašim vlasům rozumí ve všech ohledech.
Foto: Viktoria Vaitusionak
Trápí vaše vlasy obzvlášť v zimě třepivost a chybí jim lesk? Přestože vyživující přípravky používáte, máte pocit, jako by byste je v koupelně ani neměli? Je pravda, že ani přechody z mrazivého počasí do vytápěných prostor a neustálé nošení čepic nebo klobouků vaší koruně krásy na síle nepřidají. Jak tedy tento problém, který začíná už na vlasové pokožce, řešit?
Řešení je možná mnohem jednodušší a hlavně rychlejší, než si myslíte. L'Oréal Paris představuje novou řadu přípravků Elseve Glycolic Gloss, která přináší první intenzivní glossing péči vyvinutou speciálně pro matné vlasy. Dodává jim intenzivní hladkost a dlouhotrvající lesk. Složení je obohaceno o kyselinu glykolovou, která obnovuje vlasové vlákno zevnitř, kde intenzivně napomáhá zlepšit jeho kvalitu a uzavírá vlasové kutikuly spolu s tím, že je dosaženo zářivého lesku. 
Pokud jste si spojovali kyselinu glykolovou pouze s péčí o pleť, kterou díky svým aktivním účinkům vyhlazuje a rozjasňuje, máme pro vás novinku. Historicky poprvé se výzkumný tým L'Oréal Paris zaměřil na analýzu účinků kyseliny glykolové na vlasy a tato látka se osvědčila jako účinná ingredience i pro ně. Glycolic Gloss komplex je obohacen o složení s jedinečným pH a vlasům dodává až dvakrát více lesku. 
Co se tedy týče běžné rutinní péče, L'Oréal Paris přináší přelomovou péči o čtyřech krocích, která při pravidelném používání dodá vlasům zdravý vzhled a lesk.
Krok 1: Šampon obohacený o 2% koncentraci [Gloss Complex] obnovuje vlasové vlákno zevnitř, kde intenzívně napomáhá zlepšit kvalitu vlasů. Naneste a vmasírujte do vlasů, potom opláchněte. 
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Krok 2: Balzám obohacený o 11% koncentraci [Gloss Complex] obnovuje vlasové vlákno zevnitř, uzavírá vlasové kutikuly s dosažením zářivého lesku. Aplikujte od kořínků ke konečkům. Nechejte 3 minuty působit, potom opláchněte. 
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Krok 3: Oplachová glossing péče dodává dlouhotrvající zářivý lesk a je bohacená o 17% koncentraci [Gloss Complex]. Naneste dostatečné množství na vlhké vlasy. Vlasové kutikuly se uzavřou od délek ke konečkům, a vznikne tak dlouhotrvající zářivý lesk. 
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Krok 4: Bezoplachové sérum obohacené o 17% koncentraci [Gloss Complex] obnovuje vlasové vlákno zevnitř, obalí vlasy leskem a pomáhá předcházet poškození. Zároveň se jedná o závěrečný krok v Glycolic Gloss rutině. Rozetřete dvě kapky v dlaních a aplikujte je rovnoměrně do délek a konečků mokrých anebo suchých vlasů.
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak