Make-up

Urban Decay pohřbil svou nejprodávanější paletku

Nešťastná událost přinutila Josefa Šlaicha k tomu, aby se zamyslel nad tím, jestli někdy Naked Palette něco překoná.
Dám vám hádanku. Jak se jmenuje nejznámější, nejkopírovanější, nejprodávanější a nejikoničtější paletka všech dob? Ano, uhádli jste správně. Jedná se o Naked Palette od Urban Decay. Ti, co neuhádli, nedostanou nic. Vy, co jste už podle nadpisu pochopili, že se jedná o sametovou paletku v barvě čokolády s 12 neutrálními odstíny, můžete vytáhnout kapesníčky a začít přemýšlet o tom, jak jí nahradit. Přestává se totiž vyrábět. Nevyhrává tedy nikdo. Life is so unfair! 
Smutnou zprávu oznámila na oficiálním instagramovém účtu značky zakladatelka Wende Zomnir. "Poslední rozloučení s paletkou Naked je pro mě hořkosladké. Její uvedení bylo velkou událostí v naší historii a je pro mě nesmírně bolestivé oprostit se od minulosti, ale je důležité se vyvíjet a máme v úmyslu obrátit zármutek v něco velkolepého. Vydržte a uvidíte." Dočkáme se snad v brzké době něčeho lepšího?
Naked paletka bez nadsázky odstartovala revoluci a je jasným důkazem, že neutrální odstíny rozhodně nemusí být nudné. Od svého uvedení na trh v roce 2010 se jí prodalo neuvěřitelných 30 milionů kusů. Značka Urban Decay na ní vydělala něco přes 1 bilion dolarů a během následujícíh let návazal na úspěch uvedením několika reinterpretací Naked 2, Naked 3 a poslední Naked Heat. 
Naked Palette, Urban Decay, 1520 Kč
Na valné většině světových internetových obchodů byla Naked Palette po oficiálním prohlášení značky během několika hodin vyprodaná, takže pokud ji ještě někde uvidíte, rozhodně s nákupem neváhejte. Stal se z ní cenný vintage kousek. Také se můžete zúčastnit stylového pohřbu, který vede Nicole Richie v doprovodu beauty influencerů a oplakat konec jedné velké éry. We will never forget.