Make-up

Nejúžasnější bronzery na léto 2020 a jak je správně používat

Co dělat, když můžete cestovat maximálně prstem po mapě a navíc toužíte po opálení bez negativních dopadů slunečního záření? 
Přibližně před měsícem jsem udělal něco opravdu revolučního. Vyměnil jsem svůj oblíbený transparentní pudr od Make Up Forever za bronzer z letní limitované kolekce Dior. Přiznám se, že pudr zas tak často nepoužívám. Preferuji glossier-glow, ale jako vždy jsem až příliš aktivně hledal důvod, proč si pořídit něco na léto a nevypadat jako syn ředitele vápenky. Vidím se spíš na prodlouženém wellness víkendu ve švýcarských Alpách se skleničkou šampaňského v ruce... 
Ve správný čas přišel Dior s božským kompaktním bronzerem. Tahle značka totiž nedělá věci, které byste nechtěli vlastnit. 
Po karanténě a neustálém nošení roušek jsem došel k závěru, že bude nejlepší vzít velký štětec a nanést bronzer na horní část čela, nos, bradu a lícní kosti. Vizážistka Katie Jane Hughes mi poradila, ať si ho klidně dám i na víčka. Gucci Westman mi během našeho hovoru přes Zoom doporučila, ať obličej na závěr přestříkám mlhou. Prý díky tomu pudr krásně splyne s pletí. Měla pravdu. 

Okamžitá vzpruha

Časem se z toho stal zvyk, a jakmile jsem koupelnu opustil bez toho, aniž bych sáhl po stříbrném kompaktu, můj mrtvolný odraz v zrcadle mě hodně rychle přesvědčil, jaké chyby jsem se vůči sobě a svému okolí dopustil.
Aplikace bronzeru pro mnohé představuje velkou výzvu. Černošky se oprávněně domnívají, že pro ně není dostatečné množství odstínů, bledule jako já se zase bojí nepřirozeného oranžového finiše. 
Nemyslete si, že bronzer je od toho, aby vám vykouzlil opálení jako od moře. Tahle představa je stejně zastaralá jako solária a seškvařená kůže. 
Chceme pleti dodat svěží jas a nenápadnou zdravou barvu. Bez předčasného stárnutí způsobeného UV zářením. Kdo ví, možná se brzy potkáme někde na prosluněné pláži. Budu ten, kdo je schovaný pod vrstvou bílých ručníků ve stínu palem.
Od krémového bronzeru Fenty Beauty v široké škále odstínů, hravých limitovaných letních edic značek, jako je Nars, Clarins či Chanel, až po bio favorita z portfolia rms beauty a budget-friendly značku Physicians Formula dostupnou v lékárnách. Najít ten pravý bronzer nebylo nikdy jednodušší.