Make-up

Naomi Campbell korunována tváří značky Pat McGrath

Dvě legendy módního průmyslu jsou blízké přítelkyně a spolupracovnice více než 25 let.
Poprvé se setkaly během focení s Kate Moss pro časopis i-D v roce 1994. 
Od té doby společně spolupracovaly na mnoha projektech od módních přehlídek až po obálky časopisů po celém světě. Legendární make-up artistka na první setkání vzpomíná dodnes. „Zjistila jsem, že Naomi je nejen krásná, ale také zábavná. Pořád jsme se smály a vznikly z toho fotografie, které všichni milují.“
„Nemusíte se ani dívat do zrcadla. Prostě jí věříte. Pat soutěží jen sama se sebou, nikdy s ostatními. Vždycky ví, co dělá. Své umění posunula na jinou úroveň. Byla jsem ráda, že mě líčila vizážistka, která věděla, jak pracovat s tmavší pletí, protože jich v té době příliš nebylo,“ dodává Campbell. 
Sama o diskriminaci, které od začátku své kariéry v módním průmyslu čelila, hovoří poměrně často. Svědčí o tom i fakt, že svůj první beauty kontrakt získala až v roce 2018, kdy zazářila v kampani pro NARS.
Nyní je čeká další pomyslný milník, který pro obě znamená mnoho. Naomi Campbell se totiž stala první oficiální globální ambasadorkou značky Pat McGrath Labs.
„Je mi ctí, že pracuji nejenom s legendou, která navždy změnila podobu krásy, ale také s kamarádkou a sestrou, kterou miluji a zbožňuji,“ vysvětluje McGrath, která svou dnes již kultovní značku založila v roce 2015.
Vůbec poprvé je Naomi ambasadorkou kosmetického brandu, který vlastní žena. Nemluvě o tom, že obě chtějí, aby byly modelky tmavší pleti více obsazované. Zpráva přichází ve chvíli, kdy Spojenými státy otřásá další skandál policejního násilí proti černochům. 
Božská Naomi debutuje v krátkém reklamním spotu Divine Rose určeném k propagaci stejnojmenné kolekce líčení v rose gold odstínech. Pohádkově laděné video ukazuje Campbell coby královnu plačící zlaté slzy v zahradě plné rozkvetlých růží. A to je jenom začátek. Podle všeho bude tváří všech následujících kampaní v průběhu roku a stane se také součástí nové virtuální série Pat McGrath Labs Masterchat.