Make-up

Naomi Campbell zná jednoduchý trik, jak vypadat úchvatně bez liftingu

Pokud chcete mít ty nejdokonalejší tváře, zapomeňte na konturování i highlighter. Místo toho to udělejte jako Naomi Campbell a s pomocí tvářenky si vyrýsujte dokonalé lícní kosti. 
Foto: Kym Illman/Getty Images
Naomi Campbell na F1 Grand Prix v Abu Dhabi, 26. listopadu 2023
Přestože je Naomi Campbell, která byla o víkendu hostem Velké ceny F1 v Abú Dhabí, už od přírody obdařena těmi nejkrásnějšími lícními kostmi na světě, její obličej vypadal ještě vyrýsovaněji a zářivěji než kdykoli předtím. Proč? Vsázíme na její výběr tvářenky a techniku nanášení ve tvaru písmene C.
„Kromě toho, že si Naomi nanesla tvářenku na lícní kosti, pokračovala stejnou barvou i na oční víčka, čemuž se říká draping," prozrazuje vizážistka Gemma Peace. „Kromě toho, že to vypadá opravdu svěže, působí tenhle trik i jako optický lifting. Naomi to se svými úžasnými lícními kostmi nepotřebuje, ale je to skvělá vychytávka, pokud chcete hladce zvýraznit strukturu kostí, aniž byste museli používat další konturovací líčidla."
Kam si v takovém případě umístit tvářenku? „Mějte ji vysoko na lícních kostech," radí Peace. „Efekt je trochu podobný, jako když si sepnete vlasy: pozvedne vám obličej a přirozeně dodá vyrýsovanější vzhled." Pokud jde o výběr odstínu, rozhodněte se pro takový, který můžete snadno nosit i na víčkách. Ideální je tedy něco s hnědým podtónem, protože ho ukotví k přirozeným tónům vaší pleti. Je fajn, když si stejně jako Campbell můžete podobným odstínem dotvořit i rty, abyste celé líčení spojili. 
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.