Make-up

Nejlepší beauty looky, kterými si Bella Hadid podmanila svět modelingu

Střídá účesy i líčení, ráda se nechává inspirovat hvězdami stříbrného plátna i slavnými kolegyněmi a už několikrát si obarvila vlasy na blond, protože už nechtěla být nudnou brunetou. Ze dvou sester klanu Hadid je Bella zkrátka tou, která se nebojí experimentovat se svým vzhledem. Představujeme nejzajímavější looky úspěšné modelky, která právě dnes slaví narozeniny. 
Foto: Getty Images
Bella Hadid
Na červeném koberci jednou připomíná Julii Christie z filmu Shampoo, jindy zase Umu Thurman z Pulp Fiction, na Met Gala 2017 měla krátký bob s pešinkou uprostřed a body od Alexandra Wanga a dlouhými červenými nehty. Na CFDA Awards téhož roku oslnila mikádem s krátkou ofinou, zatímco na filmovém festivalu v Cannes byly její vlasy stylizované do podoby mořské panny.
Ráda nosí drdoly, sportovní copánky a vysoko posazené culíky s maximálním leskem. Dramatické červené rty k ní neodmyslitelně patří stejně jako ostré kočičí linky. Dost často se nechává inspirovat hvězdou stříbrného plátna Elizabeth Taylor a supermodelkou Christy Turlington. Dokonalá pleť je však podle jejích slov nejdůležitější. Možná proto se stala tváří Dior beauty. Tvář bez jediné chybičky a nekonečně dlouhé řasy jí můžeme jen tiše závidět. Tak vše nejlepší!