Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Make-up

Nové beauty páry. Kdo s kým a jak?

Cindy Kerberová29. 8. 2018
Nejlepší spolupráce módních návrhářů a beauty značek sezony.

The Blonds & MAC

Autor: MAC Cosmetics
Foto: MAC Cosmetics
Když potřebuje Beyoncé, Kylie Minogue, Madonna, nebo Ariana Grande ten nejtřpytivější kostým v galaxii, všechny chodí za newyorským módní duem The Blonds. Teď si jejich „bling bling“ styl můžete pořídit i do make-up taštičky, v září uvedou limitovanou kolekci pro MAC. Bylo to jen otázkou času, MAC už dlouho líčí všechny jejich přehlídky na New York Fashion Week. Na co se můžete těšit? Na pořádné disko! Nebude chybět rozjasňující pudr Magic Dust Powder, několik odstínů rtěnek, lesky na rty plné flitrů, ani umělé řasy zdobené křišťály. Pokud ještě ve svém telefonu nemáte staženou aplikaci Kira Kira, rychle to napravte. Všechny novinky budou v extra blýskavých obalech, které se na každém instagramovém profilu budou skvěle vyjímat. 

Jordyn Woods & Kylie Jenner

Autor: Chesnot/Getty Images
Foto: Chesnot/Getty Images
Kylie Jenner na svém Instagramu oznámila další spolupráci, tentokrát se svojí BFF Jordyn Woods. Detaily zatím drží ve stupni nejvyššího utajení, ale podle fotek na Instastories v kolekci nebude chybět lesk na rty a oční stíny v zářivých barvách. Kylie návrhářku sportovního oblečení výrazně inspiruje už dlouho, svého času spolu dokonce bydlely. Jordyn se nechala slyšet, že na společné kolekci pracují od prvního dne, kdy Kylie založila své beauty impérium. 

Proenza Schouler & Lancôme

Autor: Lancôme
Foto: Lancôme
Letošní podzimní kolekce Lancôme se celá nese v nepřehlédnutelných barvách. Francouzská značka se tentokrát spojila s newyorskými návrháři Jackem McColloughem a Lazarem Hernandezem. Vedle našich šatníků se dvojice Proenza Schouler rozhodla ovládnout i beauty svět, na jaře představili svojí první vůni a teď limitovanou make-up kolekci. Pokud vás baví fuchsiová, oranžová, modrá, karmínově červená, vínová a petrolejová, zaměřte svou pozornost na Lancôme butiky a stojany. Nepřehlédnete je, zářivé obaly s geometrickými vzory vás doslova zhypnotizují.
Kajalová linka na oči, Proenza Schouler x Lancôme
1 / 12
Kajalová linka na oči, Proenza Schouler x Lancôme