Make-up

Nejlepší řasenky sezony

O diamantech se říká, že jsou nejlepším přítelem, ale o řasence to platí stoprocentně. I když máte méně než minutu, protože telefon hlásí, že taxi bude před domem přesně na čas, kouzelná hůlka s kartáčkem na konci je tím, co rozzáří oči a celý obličej během několika vteřin. Než si koupíte novou řasenku, podívejte se na top výběr podle Vogue.
Stejně jako neexistuje jedna kabelka pro všechny, tak i mezi řasenkami nenajdete jednu jedinou, která uspokojí potřeby všech. Některé řasy potřebují prodloužit, jiným chybí objem, dalším zase tvar. A protože tuto sezonu je i díky přehlídce Prada řasenka jeden z nejzásadnějších beauty produktů, podívejme se na nejlepší novinky. 

So Volume 

Velký kartáček obalí každou řasu černočernou barvou s obsahem vyživující látek. Stačí jedna vrstva, takže ušetříte i drahocenný čas po ránu. Když chcete větší drama, dejte si vrstvy dvě. Lehké složení nezatěžuje řasy a vydrží v perfektním stavu až do odlíčení. 

Objemová řasenka So Volume, Sisley, 1410 Kč

Wonder Perfect Mascara 4D

Natočí, prodlouží, zhustí, zvýrazní. Letošní novinka od Clarins umí všechno a navíc v jednom tahu. Pružná vlákna kartáčku zachytí každou řasu, i tu nejmenší. Obsahuje mimo jiné vosky z růže a komplex Lash Boosting, takže vedle okamžitého efektu o řasy pečuje a posiluje je. Pigmenty jsou 100% minerální. 

Řasenka Wonder Perfect Mascara 4D, Clarins, 720 Kč

Better Than Sex and Diamonds

Když vám někdo slíbí něco lepší než sex a diamanty, pak musí mít hodně vysoké sebevědomí. Tato řasenka ho má, kartáčkem a složením se jedná o klasickou verzi, nový obal však dává ještě lepší zážitek z aplikace. Čekat můžete husté, hodně dlouhé a oddělené řasy. Pro look à la Twiggy značka ideál.
Řasenka Better Than Sex and Diamonds Mascara, Too Faced (prodává Sephora), 750 Kč

Le Volume Révolution

Řasenku s kartáčkem z 3D tiskárny uvedla značka Chanel už loni, nicméně ji nemůžeme vynechat z top jarního výběru. Jemný, přesný kartáček obaluje každou řasu od kořínků po konečky. Jinými slovy, obejdete se i bez linky. 
Řasenka Le Volume Révolution, CHANEL

Very Different Unlimited Waterproof

Nenechejte se zmást její velikostí, umí toho hodně. Nejdřív tu je kartáček, můžete ho ohnout do polohy, ve které se vám bude řasenka opravdu pohodlně nanášet. Fixační vosky v intenzivní barvě zajišťují dlouhotrvající efekt, intenzitu si můžete regulovat sami. Jedna vrstva pro přirozený výsledek, dvě pro výrazný. Na rozdíl od jiných voděodolných řasenek na tuto nepotřebujete speciální olejový odličovač, stačí teplá voda. 

Voděodolná řasenka Very Different Unlimited Waterproof, L’Oreál Paris, 359 Kč

Glam & Doll Boost Lash Growth Volume

Pokud patříte do fanklubu gumových kartáčků na řasy, tato řasenka je přesně pro vás. Do řady Glam & Doll přibyla novinka obohacená o látky podporující růst řas. Menší velikost kartáčku se hodí i pro zapadlá víčka a efekt se dá snadno kontrolovat. Barvu můžete bez obav vrstvit, řasy se neslepují ani při čtvrté vrstvě. 

Řasenka Glam & Doll Boost Lash Growth Volume, Catrice, 139 Kč