Make-up

Nejlepší make-up a vlasy na Golden Globes 2020

Předávání Zlatých glóbů odstartovalo sezonu filmových cen. První ceremoniál nového roku postavil laťku pěkně vysoko, přinesl desítky dokonalých hvězdných looků a dokázal, že toto desetiletí bude, alespoň na červeném koberci, hlavně o individualitě. Podívejte na nejlepší make-up a vlasy na červeném koberci. 
Foto: Frazer Harrison/Getty Images
Zoë Kravitz
Nejdůležitějším doplňkem, ať už si celebrity vybraly jednoduchý styl, nebo tradiční hollywoodských glamour, je jednoznačně pleť. Bez ohledu na věk musí být bez chybičky, což však neznamená vypadat jako po zásahu celého týmu retušérů. Vrásky, pihy a dokonce i mírné kruhy pod očima nevadí. Zásadní je čistota, pevnost a hladká textura. To se ostatně týká i vlasů. 
Margot Robbie a Laura Dern vsadily na jednoduché plážové vlny, zatímco Shailene Woodley a Scarlett Johansson se ukázaly v pevně sepnutých vlasech. Že je mikádo nejlepším střihem pro jakékoliv vlasy včetně ultra jemných, dokázala Margot, Saoirse Ronan, Reese Witherspoon nebo Michelle Pfeiffer.
Kombinace červené rtěnky a výrazného náhrdelníku se ukázala v případě Helen Mirren i Priyanky Chopry jako jednoznačně vítězná. Na rudé rty vsadila i Zoë Kravitz, místo diamantů kolem krku si vyzdobila uši třpytem a zlatem. Kadeřníky nejvíce zaměstnala Jennifer Lopez, make-up artisty Lucy Boynton a její futuristické oči.