Make-up

Goodbye, Barbie. Margot Robbie odhazuje růžovou a v černé kůži přináší nový způsob líčení

Po setmění, kdy se město rozzáří pouličními lampami a trendy noční kluby ožívají nejnovějšími hity a odlesky světel, přichází její čas. Nejdříve uslyšíte klapání jejích podpatků po dlažbě, pak se objeví ona. Margot Robbie v černém koženém kabátu. Nalákali jsme vás? Pak přijměte pozvání do zákulisí, kde se dozvíte i to, bez jakého zbrusu nového líčidla se v příštích týdnech a měsících neobejdete. Exkluzivně only in Vogue. 
Foto: Chanel
Margot Robbie při natáčení nové kampaně na rtěnky Rouge Velvet Allure Nuit Blanche
Margot Robbie bylo za poslední rok všude plno. Díky filmu Barbie a jeho fenomenálního úspěchu jsme viděli nejen tuto australskou herečku, ale především to nejlepší ze současné i vintage módní scény prakticky na každém kroku. Po odeznění barbiecore horečky, která snad neminula nikoho, se Margot vrací (je to vlastně vůbec návrat?) ke klidnějšímu režimu a hlavně image, za kterou ji tak milujeme. Dlouholetá ambasadorka módního domu Chanel místo zářivé růžové, dlouhých řas a nekonečného množství tvářenky ukazuje sílu rtěnky. Dobré rtěnky, samozřejmě. Na ty nejlepší tu je právě Chanel, který uvádí na trh zase něco nového. 
Po nových odstínech lehce tónovaných balzámů Rouge Coco Baume v zimní kolekci Les Beiges Winter Glow (mimochodem, s geniálními tvářenkami, bez nichž, jak po prvním použiti zjistíte, nemůžete být) přichází kolekce rtěnek Rouge Allure Nuit Blanche a právě Margot se stala jejich tváří. V kampani, která odstartuje v březnu, uvidíte Robbie hned ve dvou z osmi odstínů. Vedle estetiky mob wife tak půjde o příjemnou změnu pro všechny, co výrazné líčení nevyhledávají, ale zároveň nehodlají zůstávat v bezpečné (čti trochu nudné) zóně #cleangirl. Ostatně, zmíněný trend je stejně na rapidním ústupu, a právě make-up Margot, jak jej můžete vidět na záběrech z focení i samotných vizuálech, vyvažuje oba protipóly.
Koncept kolekce Nuit Blanche, v které lesklá bílá nahrazuje černé lakované obaly, vychází z odstínů pro večer, což ovšem rozhodně neznamená, že je nemůžete nosit po celý den. Už teď prozradíme, že se můžete těšit na cihlovo-červenou, oranžovo-červenou, odstín růžového dřeva, fuchsiovou, jemnou růžovou, růžovo-purpurovou, teplou hnědou i červenou, a to ve zcela nové intenzitě a podtónech, které tu dosud chyběly. Všechny navíc brilantně lichotí pleti, která by po vzoru Margot měla zůstat maximálně přirozená a nepůsobit jako vyretušovaná maska. Stejně tak líčení očí ustoupilo do pozadí, takže můžete klidně při své úpravě vynechat řasenku. O zbytek se už postará rtěnka s unikátně vytvořenou barvou.
Ještě než se žhavá novinka objeví na trhu, podívejte se do zákulisí focení s Margot Robbie a popřemýšlejte, který z osmi odstínů rtů bude tím vaším. Nebo už máte jasno?