Krása

Hvězdná Sydney Sweeney a její nesmazatelné stopy

Sydney Sweeney se vryla publiku do paměti svým účinkováním v seriálech Euforie nebo Bílý lotos a momentálně natáčí nový snímek. To ale není vše — díky své charismatické tváři se stala ambasadorkou vůně od Armani.
Narodila se na jihu Spojených států amerických do velmi konzervativní rodiny. Excelovala ve sportu a vzdělání ukončila s vyznamenáním. Již v dětství ale Sydney zahořela láskou k herectví, což ji ve čtrnácti letech zavedlo do Los Angeles. Tam pomalu získávala menší role, zlom ovšem nastal díky filmu Tenkrát v Holywoodu. Po něm ji už lidé na ulicích bezpečně poznávali, a to především díky roli teenagerky Cassie Howard v Euforii nebo bohaté dědičky Olivie Mossbacher v satirickém dramatu Bílý Lotos. To jí dokonce vyneslo dvojitou nominaci na Emmy. A protože je tato umělkyně doslova k nezastavení — právě točí v Římě psychologický horor. V něm nejenže hraje, ale ještě ho i produkuje.
Foto: Courtesy of Armani
Sydney Sweeney
A právě tato hvězda propůjčila svoji tvář parfému My Way. Vůni tvoří cedrové dřevo, vanilka, květ pomerančovníku, tuberóza nebo kosatec bledý. Veškeré ingredience pocházejí z udržitelných zdrojů a jsou získávány pomocí nejmodernějších a nejšetrnějších extrakčních technik. A další milý bonus: modro-růžový flakon je znovuplnitelný. Rodina My Way od Armani Beauty se skládá ze čtyř vůní, přičemž každá interpretuje ženskost svým vlastním, jedinečným způsobem.