Krása

Punk Wedding Is Not Dead aneb Tak trochu jiná svatba s dokonalými vlasy od L'Oréal Professionnel

Foto: Viktoria Vaitusionak
Jen si to představte: O vlasy pravidelně pečujete, chráníte je před škodlivými složkami zastaralého barvení plného chemie, nevystavujete je přílišnému teplu, a přesto jim můžete uškodit. A to jen proto, že si je umyjete nevhodnou vodou plnou kovů. My jsme ale s naší nevěstou punkerkou vyzkoušeli řadu L'Oréal Professionnel Metal Detox, která vlasy od kovových složek čistí a ochraňuje. 
„Díky naší odbornosti a pokročilému vědeckému výzkumu jsme objevili Glicoamine, přilnavou látku inspirovanou přírodou, která proniká do vlasového vlákna, aby neutralizovala kovy. Stejně jako je kyselina hyaluronová nezbytnou součástí péče o pleť, stává se Glicoamine nepostradatelnou ingrediencí pro všechny milovníky vlasů," vysvětluje Anne Machet, International General Manager v L’Oréal Professionnel Paris.
Foto: L'Oréal Professionnel

Největším nepřítelem je měď 

L’Oréal Professionnel tomu věnoval sedm let výzkumu a dospěl k závěru, že se kovy neusazují jen na povrchu vlasu, ale i v uvnitř jeho vlákna. Jedním z nejčastějších kovů, který se takhle hromadí, je měď, která na sebe může vázat proteiny vlasů, a tak je poškozovat. Navíc, ve chvíli, kdy barvicí či zesvětlovací činidlo pronikne do vlasu, dochází k reakci s mědí, jež může vést k mikro explozi uvnitř vlasového vlákna, a ta způsobuje lámání vlasů.

Jak na to? 

Produkty inovativní řady L’Oréal Professionnel Metal Detox obsahují koncentrát Glicoaminu, který proniká dovnitř vlasového vlákna, zachytává částice kovů, i když jsou nerovnoměrně rozmístěné, neutralizuje je a ozdravuje vlasové vlákno, přičemž garantuje spolehlivé výsledky pro barvení i balayage. My jsme měli šanci vyzkoušet si Přípravnou péči Metal Detox, který se nanáší na vlasy před šamponem a neoplachuje se. Na něj si nevěsta nanesla šampon Metal Detox a po umytí další vychytávku řady, a to Ochranný vlasový krém Metal Detox hydratující vlasy a chránící před lámavostí. Jako finiš do konečků se pak nanáší Koncentrovaný olej Metal Detox dodávající lesk, který zároveň slouží jako tepelná ochrana.
Na výsledek se ostatně podívejte v našem videu. A pro ty, co naše nevěsta inspirovala a zatoužili zažít na vlastní vlasy péči přímo v salonu, máme tip: stačí mrknout na salon lokátor, zadat, kde bydlíte, případně, o jakou službu máte zájem, a jste hned na správné adrese, protože na vás vyskočí ty nejbližší salony! A kdo si chce pořídit produkty Metal Detox pro domácí péči, má možnost tady.
A nezapomínejte, že punk nepunk, o vlasy je třeba dbát právě proto, abyste zbytek svých dní mohli prodivočet. Punk wedding is not dead! 
Foto a video: Viktoryia Vaitusionak
Kreativní koncept:
Jan Boublík
Modelové:
Daniela B (ELY management), Marek V (ELY management)
Vlasy:
Veronika Dobruská
Make-up:
Margarita Krupenich
Produkce:
Monina Nevrlá