Health

Emerald: rychlá, účinná a bezbolestná pomoc při hubnutí

Hubnutí není jednoduchý proces bez ohledu na to, jestli se potřebujete zbavit tří nebo třiceti kilogramů. Trvá to měsíce i roky a výsledky se nedostavují tak rychle, aby nám motivace vydržela po delší dobu. Naštěstí tu je hi-tech metoda, která funguje rychle, nezanechává na těle modřiny ani jizvy, nebolí a za pár týdnů pomůže sundat až deset kilogramů. Seznamte se s Emerald Laserem a jeho úžasnými účinky.
Foto: Aether clinic
Menší objem boků a stehen, štíhlejší pas, vypnuté ruce i vnitřní strany stehen, zredukovaná celulitida, pevnější pokožka. Výrazná ztráta na váze i menší velikost oblečení. To všechno bez bolesti, jizev, modřin a nutnosti rekonvalescence. Co je to za zázrak? Špičková technologie s názvem Low-Level Green Laser, která dokáže pomoci i těm s BMI 30 a více. „Nejde o klasickou liposukci, při níž může nastat problém v tom, že se tukové buňky naplní v jiných částech těla a vznikají tak nepřirozené tělesné deformace,“ upozorňuje Olga Loucká z Aether Aesthetic and Beauty Clinic Prague. Jako nutriční terapeutka má s řešením váhy velké zkušenosti, o podpůrné metodě zeleného laseru mluví v superlativech. Nejen pro jeho šetrnost, ale především rychlé a viditelné výsledky, které o to více motivují k dalším pozitivním krokům v celkové změně životního stylu a přístupu ke svému tělu.
„V průměru u nás klientky ztratí za šest týdnů pět až deset kilogramů. Někdo zhubne třeba jen dvě, tři kila, ale jde dolů objem a na konci kúry to jsou dvě až tři konfekční velikosti,“ vysvětluje. „Měli jsme tu ale také klientku, která zhubla 50 kilogramů, což mě nadchlo. Opravdu se do toho položila, přenastavila si v životě priority, začala se sama sobě věnovat a takový byl výsledek,“ hovoří s nadšením odbornice na zdravý životní styl. 
V průměru u nás klientky ztratí za šest týdnů pět až deset kilogramů.

Jak Emerald Laser funguje?

Jde o velmi účinnou neinvazivní liposukci, při níž zelený laserový paprsek proniká do buňky, kterou na rozdíl od klasické liposukce nezničí, ale vyprázdní. „Díky zelenému laseru se buňky otevřou a tuk vyteče do lymfatického systému. Z něj pak tělo něco vyloučí, něco spotřebuje,“ popisuje Olga Loucká. Na klinice Aether pracuje se dvěma typy zeleného laseru. „Emerald má více hlavic a je silnější. Když má někdo BMI 30+, nebo má útlou konstituci, ale má ji překrytou silnou tukovou vrstvou, je pro něj tento laser správným řešením. Pro dotvarování postavy, nebo na problematickou celulitidu jinak volíme Verju.“ 
„Štíhlé“ buňky začnou opět fungovat jako zdravé tím, že do mozku vysílají normální signály. Tímto způsobem se spustí kaskáda komunikace skrz tukovou tkáň, v důsledku čehož ostatní tukové buňky reagují stejným způsobem a uvolňují svůj obsah. Emerald laser ovlivňuje také rekonstrukci kolagenových struktur, což zlepšuje vzhled pokožky a redukuje celulitidu. Laserová stimulace buněk způsobuje jejich zvýšenou aktivitu, která umožňuje tělu se opravovat, omlazovat a obnovovat. 
Foto: Aether clinic
Během klasické liposukce dochází k narušené kůže, vzniku jizev a ještě musíte podstoupit lokální, nebo i celkovou anestezii, v případě této metody se však všem těmto nepříjemnostem vyhnete a ani si nemusíte plánovat volno na rekonvalescenci, nebo nosit nepříjemné stahovací prádlo. „Buňky nenarušujeme, nedochází ani k otokům či narušení tkáně a lymfy. Nevznikají hrboly na kůži. Emerald laser nebolí, nepálí, nejste oteklá, jen častěji chodíte na toaletu,“ popisuje odbornice. 
Na rozdíl od klasické liposukce Emerald Laser působí na všechny problematické partie naráz.
Další předností oproti jiným metodám je, že se zaměřuje na všechny problematické partie naráz. U klasické liposukce, kde se lékař věnuje jen jedné části, Emerald laser je nastaven napevno na břicho, stehna a zadek. „Na jedno ošetření doporučuji vyčlenit si dvě hodiny.“ Nejdříve se napijete, lehnete si a necháte přístroj pracovat. Část procedury ležíte na zádech, pak na břiše, aby zelený laser ošetřil všechny potřebné partie. Následuje vibrační podložka a lymfatická masáž. „Při výkonu doporučuji vypnout telefon, uvolnit se, soustředit se na sebe.“

Laser funguje, to víme

Samotným hi-tech přístrojem to v Aether Aesthetic and Beauty Clinic Prague nezačíná ani nekončí. Na rozdíl od tradiční plastické chirurgie, kam se řadí i invazivní liposukce, se tu zaměřují na tělo komplexní způsobem. Než si lehnete, prvně absolvujete konzultaci s nutriční terapeutkou. „Probereme pohyb, jídelníček, spánek, ale také motivaci i případné psychologické problémy,“ popisuje Olga Loucká. „Laser funguje, to víme, ale doma na klienty nevidíme.“ Proto si tak v Aether zakládají na konzultacích a komunikaci. „Klientkám nabízím, že mě během celé kúry mohou kontaktovat. Mohou prodiskutovat jakékoliv nečekané okolnosti, které náhle vyvstanou. Někdo má problém s vůlí. Těm říkám: vydržte, po prvním třech týdnech tělo začne spalovat tuk. Na začátku odchází voda, pak nastane zlom.“ 
Díky celému týmu odborníků jsou výsledky neinvazivní procedury výraznější, lepší a trvalejší. 
Foto: Aether clinic
Hi-tech hubnutí probíhá v několika fázích, všechny je dokážete zvládnout za měsíc a půl. „Doporučuji ošetření Emerald laserem absolvovat šestkrát, pokaždé jednou za týden. Je to kvůli bezpečnosti, je rozhodně lepší pouštět tuky do lymfatického systému jednou týdně. Po šesti týdnech absolvujete závěrečnou kontrolu.“ Během celé kúry se nedoporučuje pít alkohol, aby se v těle zbytečně nezadržovala voda a nezatěžovala játra.
Metoda má ještě jednu výhodu vedle výsledků a šetrnosti: díky komplexní práci s celým tělem budete po zhubnutí vypadat nejen fit, ale i vaše pokožka a svaly budou tónované a pevné. „Proto kombinujeme Emerald laser s dalším ošetřeními jako RF-Lifting s dynamickou svalovou stimulací pro zpevnění pokožky a ošetření MediSculpt pro tonizaci svalů a tvarování. Díky práci s každou „vrstvou“ těla tak můžeme získat dokonalé výsledky v podobě štíhlé a zdravé postavy,“ dodává terapeutka.
Na fotografie klientů před a po se můžete podívat na aetherclinic.com  
Tento článek vznikl ve spolupráci s Aether Aesthetic and Beauty Clinic