Krása

Jahodové tváře podle Hailey Bieber

Hailey Bieber je influencerka, která moc dobře ví, jak na sebe upozornit. Tentokrát přichází s trendem „strawberry girl“, díky němuž vypadá, jako by se nechala celý den hýčkat slunečními paprsky, avšak zcela bez rizika poškození pleti. Pojďte se její technikou inspirovat.
Tváře vybarvené do svěžího, jahodového odstínu, upravené obočí a natočené řasy. To je obsah řady selfies, kterými nově modelka rozhýbala instagramové vody. Jak docílit podobného looku?
Vlastně to nemůže být jednodušší. Pokud rádi používáte podkladovou bázi, zvolte tónovaný hydratační, nebo lehký podkladový krém. Skvělé jsou také hybridy podkladových bází a bronzerů: třeba tónovací voda Marrakech Sun Instant Glow od značky Whind nebo tónovaný hydratační bronzer od Laury Mercier. Pokud chcete pracovat výhradně s tvářenkou, vybírejte krémové tvářenky, jako jsou nové tyčinky Summer Fridays Blush Balm Sticks. Rozetřete si je do pleti, ideálně pomocí prstů, nebo beauty blenderu.
Za zmínku ovšem stojí také místo, kam si Hailey své jahodové líčení nanesla, tedy na jablíčka tváří a hřbet nosu. Tyto partie totiž nezvolila náhodně: jde o body, kam by vám při pobytu venku přirozeně dopadaly sluneční paprsky.
Ať už vás příroda pihami v obličeji obdařila, nebo ne, vězte, že snadný způsob, jak tyto roztomilé tečky zvýraznit, či je rovnou vytvořit, představuje tužka na obočí. Začněte u špičky nosu a pokračujte přes tváře — a pak si tečky prsty vklepejte, pihy budou působit jemněji. Existují ale i speciální tužky na pihy (zamilujete si Faux Freckle od Freck). Sladce šťavnatý a hlavně zdravý efekt zaručen!
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.