Krása

Kosmetika na dovolené. S pomocí těchto cestovních taštiček budete mít dokonalý přehled a všechno po ruce

Ať už se balíte na prodloužený víkend, neplánovaný výlet do neznáma, nebo na několikatýdenní dovolenou, nenechte se stresovat balením. Alespoň veškerou kosmetiku a make-up můžete mít plně pod kontrolou s pomocí té správné cestovní taštičky. Přestože tato položka asi nebude vysoko na seznamu vašich prázdninových priorit, zamyslete se, kolikrát jste se zbytečně rozčilovali kvůli chaosu ve svých beauty produktech.
Foto: Peter Dazeley/Getty Images
Ačkoliv cestuji velmi často a za ty roky jsem si vybudovala systém, jak na žádný beauty produkt nezapomenout, a dokonce jsem si vytvořila několik sad kosmetiky podle toho, na jak dlouho a do jakého podnebí se zrovna chystám, o pořádné kosmetické taštičce jsem dlouho vůbec nepřemýšlela. Do letadla si beru transparentní plastovou z drogerie na rohu a zbytek stačí naházet do jakékoliv tašky a hodit do kufry, ne? V tomto jsem žila až do chvíle, kdy mi kamarádka Natália (mimochodem velmi stylová osoba) darovala dvě cestovní kosmetické taštičky (s mým monogramem) od Paravel z béžového recyklovaného plátna lemovaného veganskou kůži v odstínu pálené cihly. So chic!
Chvilku jsem kolem nich při balení na další cestu jen kroužila, až jsem jim dala šanci a od té doby nechápu, jak jsem mohla cestovat bez nich. Perfekcionista ve mně konečně jásá pokaždé, když dorazím do hotelu a vybalím se. Všechno dokonale na svém místě. Za dva roky se mi nestalo, že bych toho měla málo, nebo moc. Jasně daný prostor elegantních kosmetických taštiček, které perfektně zapadnou do kufru i měkké cestovní tašky, poskytuje dost prostoru na všechny produkty na obličej, tělo i vlasy, a přitom nemám pocit, že si s sebou tahám půlku koupelny. 
Přemýšlejte o cestovní kosmetické taštičce jako o praktickém způsobu, jak si na cestách udržet pořádek. Na trhu objevíte nepřeberné množství možností, které pojmou všechny vaše nezbytnosti, a navíc ve velkém stylu – protože kdo říká, že zůstat organizovaná musí být nudné nebo stresující, že? Vyměňte ty staré, okoukané taštičky za něco stylovějšího, co odráží váš styl a potřeby.
V následujícím výběru Vogue najdete skvělé tipy na značkové kosmetické taštičky, praktické organizéry i důmyslně zpracované kufříky na cesty. Stačí si vybrat, co s vámi nejvíce koresponduje, a vyrazit na cesty. Bon voyage!
P. S. Pokud si do příručního zavadla do letadla vyberete neprůhlednou taštičku, nezapomeňte uložit tekutiny do předem připraveného plastového sáčku, který na bezpečnostní kontrole rychle vytáhnete a poté uložíte zpátky na své místo. Urychlíte cestování sobě i ostatním.