Krása

Beauty adventní kalendáře roku, které byste si letos neměli nechat ujít

Odpočítávání do Vánoc bude ještě lepší, třpytivější, krásnější a zábavnější než kdykoliv předtím. Beauty adventní kalendáře plné kosmetiky, make-up produktů, ale i těch zaměřených na fyzický a duševní wellness pro rok 2023 potěší naprosto každého. Z obrovské nabídky jsme vybrali ty, které se rozhodně vyplatí. P. S.: Vedle výběru dárků pro druhé nezapomeňte ani na sebe. 
Foto: archiv značek
Asi ještě nemáte myšlenky na Vánoce... My v redakci Vogue však už neděláme nic jiného. Vedle přípravy prosincového a lednového čísla (které vychází před svátky) se nám emailové schránky plní tipy na dárky. Mezi nimi samozřejmě nechybí tolik očekávané adventní kalendáře. Těch je tento rok mnohem víc. Jsou větší, zářivější, nabušenější. Ti zkušení už vědí, že na některé se nevyplatí čekat a je lepší si je rovnou koupit, jakmile se objeví, protože celá řada beauty adventních kalendářů se vyprodá rychleji než lístky na Beyoncé. Luxusní značky se předhánějí, která přinese hezčí kalendář a a v něm své bestsellery za zlomek ceny plus spoustu dalších produktů, které byste rozhodně měli vyzkoušet, přestože by vás to jinak ani nenapadlo. I tento rok platí, že kdo dřív přijde, ten dostane lepší kalendář.
Tuto stránku si určitě nechte v záložkách, seznam budeme pravidelně updatovat o další tipy na nejlepší kosmetické a wellness adventní kalendáře 2023.