Beauty talk

Beauty Talk: Lily Rose Depp

Zcela jistě si vzpomenete na příběhy, kdy byl potomek mediálně známých rodičů předurčen svému osudu. Půvabná Lily-Rose Depp je toho důkazem. Herecký talent Lily předal její otec Johny Depp a šarm zdědila po matce, Vanesse Paradis. Dokonalost? Zcela jistě a k tomu ještě jeden trumf v rukávu! Francouzsko-americká herečka se narodila jako Chanel dívka. Aktuální tvář parfému odlehčené verze ikonické “pětky”, Chanel No.5 L’Eau pokračuje v tradici své matky, která je s ikonickou značkou spojována od roku 1991.

O spolupráci s Chanel

Jako každá malá dívka, ani já jsem neodolala kouzlu mamičiny šatny. “Víte, Chanel je to první na co myslím, když uvažuji o módě” dodává Lily. Spojení se značkou je srdeční záležitost, vydržela jsem hodiny a hodiny zkoušet si všechny ty dechberoucí modely, nevynechala jsem ani boty. V rodinném albu najdete mnoho fotografií, které by vás zcela jistě pobavily. Součástí vzpomínek jsou i parfémy, které nemohu opomenout. Maminka i babička, obě vědely, že kapka Chanel No.5 je zárukou úspěchu a to při jakékoliv příležitosti. Tak trochu nostalgické, nemyslíte? Když mi bylo osm let, poznala jsem samotného mistra. Karl Lagerfeld není pouze módní génius, ale i skvělý přítel, teď už řekněme rodinný…

O přirozené kráse…

Krásu vnímá každý z nás zcela odlišným způsobem. Já osobně jsem přesvědčena, že základem je péče a starost o sebe samou, maličkosti jako správné mytí obličeje a kvalitní kosmetické přípravky, které pomohou k zdravéhu vzhledu. Matka je velice naturální a vždy se snažila trochu přirozenosti přenést i na mě. Vzpomínám si, jak jsem si přála být nalíčená už na základní škole, nikdy mi to nevyšlo, make-up jsem použila až ve věku 12 nebo 13 let. Ráda na ty chvíle vzpomínám, moment kdy se z roztomilé holčičky stala mladá slečna, zcela přirozeně…

Každodenní péče o pleť

Pravidlo číslo jedna, nikdy nechodím spát nalíčená. Čistá a hydratovaná pleť je základem úspěchu mladistvého vzhledu. Myslím si, že mnohdy důležitější je naslouchat potřebám vašeho těla, něž kombinovat desítky kosmetických produktů s nulovým účinkem. Najít správný kosmetický produkt může trvat i roky, já osobně nedám dopustit na oční masky Chanel Le Lift, velký pomocník během společenských večírků anebo dlouhých cest letadlem. Pro lepší účinek je uchovávejte v lednici a aplikujte ráno, svěží pleť pak vydrží po celý den. 

Make-up jako zábava 

Ani moje pleť není dokonalá a tak jako základ používám korektor, který zakryje případné nedostatky. Následuje trocha pudru, aktuálně Chanel Joues Contraste, přijde mi to velmi nostalgické. Ráda vzpomínám, jak si ho maminka nanášela v autě, vždy si dala trochu i na oční víčka a já teď dělám to samé, přidala jsem ještě tváře a oblast nosu. Ráda aplikuji i tužku na oči, jsou to drobnosti které ovšem fungují jako celek. Moje generace je generací YouTube Make-up tutoriálů. Upřímně? I já je ráda sleduji, je to zábava a vždy se objevím nové inspirace a tipy. 
Make-up beru jako zábavu, užívám si hledání barevných kombinací ve spojení s outfitem a vlasy. Mám velké štěstí, že mohu spolupracovat s těmi nejlepšími z oboru jako je Christophe Danchaud, přítel a make-up artista mé matky. Je zábavný a známe se od narození, často mi vypráví příběhy z dětství, kdyz jsem zkoušela všechny jeho rtěnky a vytvářela vlastní kombinace. Naštěstí, teď už vím co mi sluší, třeba efekt “kočičích očí”, svůdný a sexy zároveň. 

O kouzlu parfému

Existuje pouze jeden, Chanel No. 5 L’Eau, moje DNA. Pokud vůni nemám na sobě, cítím se doslova jako nahá a tak ji nosím stále s sebou. Není to pouze parfém, ale i krásné vzpomínky na dětství. Vůně obsahuje květinový základ originální verze No.5, na kterou nedala moje rodina dopustit. Mladší přírustek rodiny Chanel je svěží, hravý a navíc mi připomíná moji dlouholetou spolupráci se značkou. Pětka je ikona, L’Eau tak trochu můj vlastní příběh…

Péče o vlasy

Opět přirozená. Moje vlasy jsou velice jemné a tak nepoužívám velké množství produktů, nebarvím se. Občas si dopřeji zábal z kokosového oleje, který dodá lesk a vitalitu. Když už nějaký experiment, vsadím na paruky. Jsou vtipné a ráda je nosím, hlavně z přáteli nebo během focení. 

O fitness 

Není tajemstvím, že sportovní aktivity nás udržují v dobré náladě, endorfiny jsou jako droga. Snažím se cvičit pravidelně, ikdyž je to někdy náročné, často musím sebe samu dlouze přesvědčovat. Mám ráda rychlejší aktivity, například běh. Pokud máte po náročném dni a chcete si dokonale pročisti hlavu od starostí, není nic lepšího než si vyběhnout, na konci vás čeká jako bonus k hezkému tělu i pocit štěstí. 

O rozmazlovaní a sebelásce 

Nedám dopustit na domácí lázně. Horká koupel a domácí maska na obličej nikdy nezklame. Je velmi důležité, abychom si v dnešním uspěchaném světě našli alespoň chvilku na sebe samotné, protože sebeláska by měla být nedílnou součástí našich životů. Volné dny trávím ráda v posteli s knížkou nebo ještě lépe, s přáteli. Není nic lepšího než “nicnedělání” v kruhu lidí, které milujete. 

Online nebo Offline? 

Sociální média jsou již navždy součástí našich životů. Zaznamenávají, inspirují, udávají trendy a směr. Pro mnohé z nás je to možnost, jak najít hlas a sebe samého, vše ale může mít i negativní dopad. Jsou i tací, kteří životy druhých mohou považovat jako příručku do života a jak víme, žádná taková není. Já osobně používám instagram, ale snažím se být více offline. Je krásné sdílet, ale prožívat je mnohem lepší.