Advertorial

Třikrát jiný look se třemi high tech pomocníky

Třikrát učesaná, ale pokaždé jinak a tak perfektně, že si každá žena v jejím okolí posteskne, proč nemá stejného kadeřníka. Přitom je to možná jednodušší, než by se na první ohlédnutí zdálo. Jde jen o to mít ten nejlepší servis a pomocníky, pro které nemusíte výhradně do vlasových studií, ale vše zvládnete doma — během pár minut, s tím nejlepším výsledkem. Představujeme vám nejlepší z nejlepších — tři dokonalé produkty značky Dyson. 
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel

Kudrny. Vlny. Hebké. Vyfoukané a bez extrémních teplot

Šest let se vyvíjela nejmodernější technologie, vyrobilo se 642 prototypů a investice do vývoje i výzkumu činila přes 24 milionů liber. Výsledkem je Dyson Airwrap, převratný přístroj, který přináší zcela nový způsob úpravy vlasů. Na čem je založen? Na několika šikovných nástavcích určených k natáčení a zvlnění vlasů, ale také kartáčích, které vykouzlí bezkonkurenční vyhlazení a zvětšení objemu. Styler Dyson Airwrap je navržen k úpravě vlasů za vlhka, takže můžete začít se stylingem, i když jste třeba před chvílí vyšla ze sprchy. Kombinací vlhkosti ve vlasech se silným proudem vzduchu a řízenou teplotou tvaruje a vysouší vlasy současně, bez použití extrémních teplot.
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Co ještě umí? Vlasy si za použití vzduchu sám šetrně přitáhne a navine. Zvětší objem kadeří a vln, případně je zaoblí a vyfouká do sucha. Využívá přitom aerodynamického fenoménu zvaného Coanda efekt, který zakřiví proud procházejícího vzduchu. Ten vlasy šetrně zachytí a navine je na nástavec styleru. Žádné upínání vlasů, rukavice nebo nepraktický navíjecí mechanismus, pouze bohaté lokny a vlny! Jak je to všechno možné? Vyhlazující kartáče Dyson využívají k šetrnému přitažení vlasů k povrchu kartáče vzduchem hnaným společně s pramínky vlasů takzvaného Coanda efektu. Ten napodobuje techniku foukání do sucha.
Dyson Airwrap je k dostání v elegantním pouzdře vyvinutém přímo Jamesem Dysonem ve světle hnědém provedení, polstrované měkkou tkaninou a s magnetickým zapínáním.
Cena: 13 990 Kč 

Do rovna aneb Jediná žehlička na vlasy s technologií ohebných destiček

Neposlušné pramínky vlasů – na jedné straně hlavy rovné, na té druhé zvlněné, bez života. Tak s tím je teď konec, pokud ovšem toužíte po vlasech dokonale rovných, které nejsou zničené od tepelných úprav. Přichází malý, skoro až zazračný pomocník: Žehlička Dyson Corrale využívající patentovanou technologii ohebných destiček Dyson. Žehlička je navíc bezdrátová. Skvělého stylu tak dosáhnete kdekoli a kdykoli – rychleji.
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Dyson Corrale™ je jediná žehlička na vlasy s ohebnými destičkami, která používá průkopnickou technologii destiček spojených mikropanty, které se ohýbají, aby vytvarovaly a obemkly všechny vlasy tak, že na ně působí rovnoměrným teplem a tlakem; pramínky díky tomu zůstanou perfektně rovné, aniž byste se museli spoléhat na teplo. Tento stylingový nástroj je vhodný pro všechny typy vlasů a disponuje Inteligentní regulací teploty společnosti Dyson, díky které lze nastavit přesnou teplotu. Má také 4článkovou lithium-iontovou baterii, takže můžete žehličku používat bezdrátově a dosáhnout skvělého stylu kdekoli a kdykoli. Což se hodí nejen na cesty. 
Cena: od 13 990 Kč

Rychlé vysoušení vlasů bez vysušení. Nově s novým nástavcem proti polétavým vlasům

Když chtějí profesionální kadeřníci vyrovnat a vyhladit vlasy, sahají po fénu se stylingovým koncentrátorem a kulatém kartáči se štětinami. Jenže zkuste si tuto úpravu provádět sama! Tento úkon si vyýdá obě ruce a ještě dobrý grif. Společnost Dyson proto přichází s unikátním řešením – vyvinula speciální Flyaway nástavec proti polétavým vlasům pro fén Dyson Supersonic TM , díky kterému jednoduše vyhladíte účes a ještě se zbavíte otravných polétavých vlasů, to vše pěkně jednou rukou, v pohodlí domova.
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Fén Dyson Supersonic před pěti lety způsobil revoluci ve stylingové péči. Kromě rychlého vysoušení díky řízenému proudu vzduchu o vysoké rychlosti nabídl od svého vzniku také šest jedinečných magnetických nástavců pro různé stylingy. Nyní přichází nejnovější kousek do sbírky – Flyaway nástavec pro finální úpravu suchých vlasů. Jeho netradiční tvar připomínající sloní chobot představuje výsledek pečlivého výzkumu. Základem je takzvaný Coanda efekt, který Dyson umně využil již při vývoji styleru Dyson Airwrap. Tentokrát ale nemá za úkol navinout pramen, zato dokáže – díky svému novému tvaru — využít sílu tohoto aerodynamického jevu, aby „nasátím“ na povrch zakryl poletující vlasy a zajistil uhlazený a lesklý konečný look. Při takové úpravě se zároveň vyhnete extrémně vysokým teplotám, takže vašim vlasům zachováte zdraví.  Čím poškozenější totiž vlasy jsou, tím více poletují kolem účesu  a ničí vizáž. Nástavec je možné zakoupit společně s fénem Dyson Supesonic. A pokud už vysoušeč vlasů máte, lze jej pořídit i samostatně.
Cena nástavce Flyaway: 999 Kč