Advertorial

PUMA x Dua Lipa: Mohou být tenisky sexy?

O této spolupráci se bude ještě dlouho mluvit. O čem je řeč? Sportovní značka PUMA a pop star Dua Lipa představují první společnou kampaň pod taktovkou ikonického módního fotografa a režiséra Maria Sorrentiho. Hlavní roli v ní kromě Dua Lipy hrají i zbrusu nové tenisky PUMA Mayze.
Foto: Courtesy of Puma
Dua Lipa
Vše se točí kolem bot a tenisek obzvlášť. Na rozdíl od šatů nebo džín se do nich vždy vejdeme a navíc jsou pohodlné. A přesně s takovými teniskami PUMA přišla na trh. 
Nepřehlédnutelné PUMA Mayze jsou určené všem ženám, které chtějí být ve středu pozornosti za každých okolností. A ani zpěvačka v nové kampani nepůsobí křehce až nenápadně. Modely, které Dua Lipa oblékla, dokonale podtrhují všestrannost těchto tenisek a perfektně ladí s jejími stylistickými vizemi. 
„Mayze se perfektně hodí na pódium i mimo něj. Klasická vysoká podrážka je tak všestranná, že ji dokážu zkombinovat s jakýmkoliv outfitem,“ říká Dua Lipa.

Z trendu ikonou

Nová kampaň je součástí platformy PUMA She Moves Us, která prostřednictvím svých ambasadorek oslavuje všechny ženy, které posouvají oblasti umění a sportu stále vpřed a inspirují po celém světě. Stejně jako tenisky Mayze, které propojují retro klasiku se současnými trendy. 
Vysoká skládaná podrážka tvoří robustní vzhled, který je však vyvážen klasickými liniemi PUMA a decentním barevným provedením využívajícím nestárnoucí bílou a černou. Sneakers Mayze budou na trhu ve čtyřech různých variantách.
Foto: Alexander Bel
Tenisky Puma Mayze LTH WN S, prodává Footshop, 2 599 Kč.
Foto: Alexander Bel
Tenisky Puma Black Mayze WN'S, prodává Footshop, 2 599 Kč.
Foto: Alexander Bel
Tenisky Puma Mayze LTH WN S, prodává Footshop, 2 599 Kč.
Tenisky Mayze jsou dostupné u Footshop, Queens, Urban Store a Shooos. Čistě bílá verze pouze v Dual Sport a Vemzu. Další inspirativní barevné kombinace budou následovat v příštím roce. Doporučená maloobchodní cena je 2 599 Kč.