Advertorial

Dopřejte si královský komfort přímo ve své koupelně

Vodu v každodenní hygieně pokládáme již za samozřejmost. Teče nám z kohoutku nad umyvadlem, nad vanou, ve sprše. Co kdybychom ale jejích služeb mohli diskrétně a šetrně využívat i v rámci toalety — tak, jak to bývá v těch nejšpičkovějších hotelích?
Foto: Geberit
Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera působí jako by se v prostoru vznášela. Dostupná je s krytem z lesklého chromu nebo v barvě alpská bílá.
Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera, jehož design pochází z dílny průmyslového designéra Christopha Behlinga v sobě kombinuje vlastnosti klasické toalety a bidetu. Vaši koupelnu ale o cenné místo nepřipraví, právě naopak, a zaujme i řadou užitečných funkcí – od vyhřívaného sedátka až po orientační světlo.

Zařízení, které šetří vodu

Technologie sprchování WhirlSpray zajišťuje důkladnou, a přesto úspornou očistu. Díky dynamickému provzdušnění, které proud zjemňuje. A jak se samotná WC sprcha ovládá? Pomocí dálkového ovládání, kterým můžete nastavit polohu jejího ramene, stejně tak intenzitu proudu. Pro ještě lepší očistu je možné zároveň aktivovat oscilační funkci sprchování. V rameni sprchy se ukrývá také speciální dámská sprcha, která zajistí velmi pečlivou, a přesto příjemnou očistu (nejen) během periody.
Foto: Geberit
Technologie sprchování WhirlSpray
Foto: Geberit
Samostatná dámská sprcha
Foto: Geberit
WC keramika s asymetrickým vnitřkem a se splachováním TurboFlush

Chvála vyhřívání i vlastností keramiky

Podstatou inovativní technologie TurboFlush je asymetrická keramická WC mísa bez okrajů a spirálovitě vedený proud vody, díky čemuž je splachování efektivní a čištění WC mísy nenáročné. Toužíte po ještě větším komfortu? Vaše nevyřčené přání je rozkazem: Vyhřívání WC sedátka se aktivuje, jakmile se jen na toaletu posadíte. Funkci můžete kdykoliv korigovat, případně deaktivovat. K tomu, stejně jako u všech dalších možností, slouží dálkové ovládání i mobilní aplikace Geberit Home.

Jenom samá svěžest

S tichým a automatickým odsáváním se pachy zachycují už uvnitř WC mísy a odstraňují se prostřednictvím keramického voštinového filtru. Systém odsávání se spouští automaticky ihned po usazení a můžete ho kdykoliv spustit, opět pomocí dálkového ovladače.
Foto: Geberit
Odsávání zápachu

Dominanta, která vklouzne do jakéhokoliv interiéru

Díky jemným liniím se sprchovací WC Geberit AquaClean jednoduše sladí s kterýmkoliv designem koupelny. Inteligentní technologie sprchování jakož i všechny přípojky elektrického proudu a vody (včetně upevnění na zeď) jsou nenápadně integrované do keramiky. Další výhoda? K montáži není nutná žádná stavební úprava. Potřebná je pouze přípojka elektrického proudu a studené vody.

A je tu ještě jeden praktický bonus na závěr

Pod krytem sprchovacího WC je zabudovaná funkce odvápnění, která eliminuje tvorbu vodního kamene, a to nezávisle na stupni tvrdosti vaší vody. Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Mera můžete načíst na www.geberit-aquaclean.cz/mera.
Foto: Geberit
Geberit AquaClean Mera lesklý chrom
Foto: Geberit
Geberit AquaClean Mera orientační osvětlení