Advertorial

Den otců: který dárek je podle průzkumu ten nejlepší?

Až donedávna byl Den otců, který připadá na třetí červnovou neděli, zcela neznámým pojmem. O tom, že si i tátové zaslouží uznání a svůj den, by se však přel málokdo. Oceňte své tatínky, dědečky, ale i partnery a otce vašich dětí a překvapte je letos 20. června milými slovy a dárkem, který je potěší. Jaký je podle průzkumu ten nejlepší?
Pomáhají nám z nesnází, učí nás, jak si poradit s každou překážkou a úkolem, dodávají nám odvahu a chrání. Za to všechno je třeba tatínkům poděkovat. To, jak je máme rádi a jak oceňujeme všechnu jejich snahu a pomoc, by si zasloužili slýchat pravidelně. 
Foto: archiv firmy
Na Den otců bychom toto vyznání neměli opomenout, je to koneckonců jejich jedinečný den. Vřelá slova každému tatínkovi vykouzlí úsměv na rtech, vedle nich je jistě ale potěší i milá pozornost. Podle nezávislého průzkumu pro značku Diplomático je nejvhodnějším dárkem ke Dni otců lahev alkoholu (29 % dotazovaných). Tento výběr potvrzuje i ryze pánská část respondentů – lahev alkoholu by si přála dostat největší část mužů. Vhodným dárkem ke Dni otců je podle dotazovaných i čokoláda (19 %), nářadí (11 %) nebo mimořádný zážitek (20 %). 

Dárek od srdce

Nachystejte tatínkům perfektní dárek podle jejich gusta. Ve venezuelské destilerii známé pod zkratkou DUSA vznikají světově proslulé rumy Diplomático. Zvolte legendu ověnčenou oceněními, Diplomático Reserva Exclusiva, nebo mistrovské dílo master blendera Tita Cordera Diplomático Ambassador, které je skutečnou vzácností. Jeho roční výroba je totiž značně limitovaná. 

Uspořádejte degustaci rumu

Výjimečný dárek v podobě kvalitního rumu můžete doplnit rovnou o příjemný zážitek, jeho ochutnávku. Ta pozvedne váš společný den s tatínkem ještě o level výš. Popularita rumu strmě stoupá a těch, co dokážou ocenit vytříbený kousek, rovněž přibývá. 
Zkoumání a porozumění rumům se můžete věnovat celý život a přesto pokaždé objevíte něco nového. Oblíbený blend se může stát věrným společníkem během příjemných chvil. Rum, který jste dosud neznali, je zase cestou za dobrodružstvím a poznáním nových chutí a vůní. Degustace rumu je tak dobrým tipem na rodinné odpoledne či podvečer. Na zdraví! 
Foto: archiv firmy
Prodej alkoholu je zakázán mladším osobám 18 let.