Advertorial

Vogue Lab: Rituál krásy v šesti krocích, který si užijete ráno i večer

Stop výmluvám. To, že na denní beauty rutinu nemáte čas, je minulostí. Pokud od své pleti očekáváte perfektní vzhled, nastal čas přijmout rituál krásy jako váš denní standard. Když si totiž dokážete vytvořit ten správný návyk, očekávané výsledky se zcela jistě dostaví. Nechte si ukázat beauty rutinu v režii Mary Kay v šesti krocích a uvidíte, že se tento postup krok po kroku rozhodně vyplatí naučit.
Foto: Viktoryia Vaitusionak
O rituálech a jejich prospěšnosti se už napsalo mnoho knih i vědeckých studií. K tomu, abychom dosáhli kvalitních a především trvalých výsledků, je nutné dodržovat tři hlavní zásady: pravidelnost, důslednost a pečlivost. My bychom k tomu dodali ještě jedno slovo: posloupnost. Protože, když si v péči o pleť osvojíte správné postupy, zázraky se dostaví možná dřív, než byste čekali.
V následujícím videu Vogue Lab tak uvidíte celkem šest produktů, které poskytnou tu nejlepší péči o pleť, a to hned v šesti krocích. Zjistíte, jak jednotlivé přípravky používat, co obsahují a hlavně — v jakém pořadí je aplikovat. A co je na této rutině nejlepší? Že ji můžete praktikovat jak ráno, tak večer. 
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Šest produktů. Šest kroků. Dokonale očištěná tvář je ovšem základ. Multifunkční TimeWise® Age Minimize 3D™ Čisticí krém/gel 4v1 odstraňuje nečistoty způsobující zašedlý nádech pleti, odumřelé kožní buňky a po ošetření je pleť více rozjasněná a báječně připravená na tonikum. S TimeWise® Hydratačním regeneračním tonikem můžete pokožku dostatečně hydratovat, a připravit tak k absorpci následující péče. Tou je Mary Kay Clinical Solutions® Supersérum proti vráskám, vysoce účinný booster pro ošetření jemných linek a vrásek, a Mary Kay Clinical Solutions® Hydratační supersérum, jehož vědecky prověřené hydratační přísady zajistí suché pleti významnou úlevu. Superséra pečují o pleť cíleně, zaměřují se na konkrétné potřeby pleti, jako je například hydratace, rozjasnění atd. Nezapomínjete ve své rutině ani na klasická séra, která nabízejí širší řešení potřeb pleti.
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Foto: Viktoryia Vaitusionak
Neméně významným krokem každodenní péče je použití hydratačního krému. TimeWise® Age Minimize 3D™ Denní krém s SPF 30 mějte vždy po ruce, pokud s rutinou svůj den začínáte, po TimeWise® Age Minimize 3D™ Nočním krému pak sáhněte, když den končíte. Tato péče s hydratačním účinkem zpomaluje viditelné známky stárnutí pleti, působí jako antioxidant a pomáhá neutralizovat účinky volných radikálů, stejně jako ostatní přípravky z TimeWise®  Zázračné sady 3D™, jejíž součástí je i další nezbytnost dokonalé pleti: TimeWise® Age Minimize 3D™ Oční krém.
Že jste už teď mile překvapeni? Není se čemu divit, při dalším poctivém dodržování postupu se výsledky dostaví dřív, než byste si mysleli. A vaše pleť bude vaší nejlepší vizitkou.
Photo& Video: Viktoryia Vaitusionak
Creative concept: Alexander Bel 
Styling: Miro Sabo
Model: Anna Fusková (Pure Model Management)
Make-up & Hair: Lucie Janků 
Production: Kseniya Chudarova