Advertorial

Víme, známe a naučíme: Efekt „woke up like this“ ve třech krocích

Takhle jsem se probudila! Ne, tato věta už vás ode dneška nebude iritovat, protože to budete právě vy, kdo ji nově bude moci říkat každému, kdo se zeptá, a to bez přetvářky. Nová kosmetická řada Waunt švédské značky Oriflame vnese do vaší každodenní rutiny nový rozměr. Poskytuje nejen péči, ale i make-up, který pleti propůjčí mladistvost i svěží look, aniž byste na sebe aplikovala obrovské množství produktů. Je to to totiž mnohem jednoduší, než si myslíte.
Je důležité dovolit pleti dýchat a nechat jí přirozenost, ovšem co používat, když víme, že bez kvalitní péče i krytí to prostě nepůjde? Řešení je jednoduché, ostatně jako jeho používání. Představme si kosmetiku Waunt, jenž vám všechny tyto požadavky splní a dá se minimalizovat jen do třech jednoduchých kroků. Jaké produkty v nabídce Waunt najdete a co by vám z výběru rozhodně nemělo uniknout?
Produkty jsou zde příjemně barevně laděné, hravé a hybridní textury povýší hranice vašich zážitků ze skin care na zcela novou úroveň péče. Teď ale k těm třem klíčovým produktům, bez kterých den nezačínejte. 
Prvním krokem vaší nové rutiny bude máslová čisticí péče, Level Up Butter Cleanser, která se vmžiku promění v olej. Luxusní máslo čistí pleť do hloubky, ihned rozpouští make-up a hydratuje ji. Poté přichází na řadu pleťový gel, Water Burst Dewy Gel-Cream, který pokožku ihned po nanesení naplní hydratací a uzamkne ji na 24 hodin. Dodává zářivý tón, díky pudrům zároveň vyhlazuje a vytváří podklad pod líčení. Posledním a neméně důležitým krokem je Woke Up Like This. Hybridní podkladový krém se zlatavými perličkami, které zmírňují nedokonalosti, sjednocuje tón pleti, vyhlazuje její texturu a zároveň se stará o její celodenní zářivý vzhled.
V arzenálu péče o pleť ale objevíte ještě další přípravky nové generace, do kterých se vyplatí investovat. Zářivý ultra-hydratační sprej, který se promění v tonizační mléčnou mlhu. Samoprohřívací pleťová maska zase spolehlivě odstraní veškeré nečistoty nebo krémová tyčinka, jež dlouhodobě rozjasňuje pleť v okolí očí a zmírňuje tmavé kruhy. 
Dalším vítaným bodem je, že ingredience ve všech krémech a produktech jsou přírodní, vysoce kvalitní, získávané zodpovědným způsobem, veganské a biologicky rozložitelné. A co víc, obaly jsou vyrobené z post-spotřebitelského recyklovaného plastu.