Advertorial

Už žádné hromadění, je čas sdílení

Sdílení šatníku s partnerem? To už zdaleka není záležitost influencerů. Unisex kolekce válcují současný módní trh a není nejmenší důvod se jim vyhýbat. Naopak, už žádné zbytečné hromadění oblečení, je čas sdílení. Prozkoumejte novou unisex řadu, kterou si pro vás pro nadcházející podzimní a zimní sezonu připravili v Reserved. 
Foto: archiv Reserved
Foto: archiv Reserved
Foto: archiv Reserved
Unisex. Styl, jenž nám v devadesátých letech diktovaly modelky a filmové hvězdy. Kdo by si nevzpomněl na Brada Pitta a Jennifer Anistson, Winonu Ryder s Johnnym Deppem nebo reklamu na CK One, která obletěla celý svět a ve které měli stejné džíny holky i kluci? Po několika desetiletích je to opět jeden z nejaktuálnějších trendů pro letošní podzim a zimu. I když už zdaleka nejde o revoluční záležitost s přesahem jako dřív, každý ocení především komfort a praktickou stránku věci. A právě funkčnost a všestrannost hrají hlavní roli v kolekci Reserved Unisex Functional, první svého druhu v historii značky.
Jednotlivé kousky jsou minimalistické a můžete je snadno vrstvit, takže nižší teploty nejsou překážkou a oblečení se dá bez problému kombinovat až do pozdního jara.

Co najdete v nové kolekci Reserved?

Foto: archiv Reserved
Mikiny s kapucí různých střihů, které jsou jemné natolik, že je nebudete chtít svléknout, teplákové nebo cargo kalhoty, oversized bundy s velkými kapsami, oboustranné bombery. Nemohou chybět klasická trička, džínové komplety pro všechny typy postav, nepromokavé bundy, kabáty ani manšestrové kalhoty a roláky. Kolekci doplňují světlé tenisky, kozačky nebo kultovní boty typu jodhpur a také bavlněné čepice, vaky nebo batohy. 
Co se týče barevných kombinací, opět se Reserved drží u přírodních, jemných valér. Základní odstíny bílé, černé, béžové jsou doplněny teplými podzimními tóny jako vínová a oranžová. 
Kolekce Unisec Functional je ze 75 % vyrobena z materiálů #EcoAware, jako je organická bavlna, recyklovaný polyester a viskóza Lenzing™ EcoVero™, která se vyrábí z vláken na bázi eukalyptu, buku a smrku v systému tzv. closed-loop.
Oblečení a doplňky pro podzim 2020 jsou k dispozici v obchodním domě Palladium v Praze a také online.