Advertorial

Své vysněné boty už hledat nemusíte

Elegantní podnikatelka, teenager, tatínek s dítětem. A každý z nich shání obutí pro jinou příležitost. Jednou to jsou módní tenisky, jindy jehlové lodičky nebo barevné boty do hor. Konec hledání, víme, kde seženete svůj vysněný pár a k tomu miliony dalších bez ohledu na věk nebo styl.
„V současnosti portfolio eobuv.cz zahrnuje více než 800 značek, včetně populárních a prémiových. Naše nabídka se neustále rozrůstá, díky čemuž si boty najdou jak lidé, kteří je potřebují pro konkrétní příležitost, tak i ti, kteří hledají univerzální řešení nebo sledují sezonní trendy,“ říká Natalia Załęcka, marketingová ředitelka eobuv.cz.
Foto: eobuv.cz
Tenisky, VEJA, prodává eobuv.cz, 3 025 Kč
Foto: eobuv.cz Autor: eobuv.cz
Tenisky, ADIDAS, prodává eobuv.cz, 3 399 Kč
Foto: eobuv.cz
Tenisky, HOFF, prodává eobuv.cz, 3 425 Kč; tenisky, HOFF, prodává eobuv.cz, 3 425 Kč; tenisky, HOFF, prodává eobuv.cz, 3 711 Kč
Společnost eobuv.cz se snaží být zákazníkům stále blíž, a tak i na letošek nachystala tu nejlepší obuv pro jakoukoliv příležitost nebo aktivitu. „Máme miliony párů, i ten, který hledáte,“ je zkrátka heslo, o jehož pravdivosti se můžete sami přesvědčit třeba teď hned. 
Foto: eobuv.cz
Lodičky, STEVE MADDEN, prodává eobuv.cz, 2 567 Kč
Foto: eobuv.cz
Lodičky, GUESS, prodává eobuv.cz, 4 033 Kč
Foto: eobuv.cz
Lodičky, GUESS, prodává eobuv.cz, 4 199 Kč
„Propojujeme online a offline svět, díky čemuž jsou naše produkty ještě dostupnější. V nejnovější reklamní kampani jsme chtěli ukázat, že na eobuv.cz si vždy rychle a snadno najdete perfektní boty nejen na nadcházející podzim, ale i na celý rok,“ dodává Natalia Załęcka. 
Kolekce podzim-zima 2022/23 je již dostupná v kamenném obchodě a na webové stránce eobuv.cz.