Advertorial

Supervision Fashion Show: světové kolekce online

Nenechte si ujít online módní přehlídku Modivo & eobuv.cz Supervision Fashion Show vytvořenou v co-brandu, během níž se můžete seznámit s kolekcemi světových značek na sezonu jaro-léto 2021. 
„Jsme neuvěřitelně hrdí, že i přes pandemii a s ní související potíže, jsme dokázali udělat bezpečnou událost a představit široké portfolio nejnovějších, světových kolekcí,“ komentuje událost CEO eobuv.cz SA Marcin Grzymkowski.
Na přehlídce byla představena high fashion, která navazuje na nejsilnější trendy, ale také pohodlné modely v athleisure nebo business casual stylu v moderním provedení.  
Styling outfitů značek Converse, Guess, New Balance, Liu Jo, John Richmond nebo Rage Age mají na svědomí profesionálové z nejdůležitějších módních časopisů včetně Vogue Czechoslovakia, kteří se podělili o svou vizi pro jarní a letní sezonu. Ať už se jednalo o monochromatické total looky v módním odstínu béžové barvy, boho detaily, nebo návaznost na eklektická 80. a 90. léta. 
„Chyběli mi diváci a atmosféra, která je spojována s módní přehlídkou, ale i tak bylo super všechny vidět a pracovat s nimi společně na tak velkém projektu,“ uvedla top modelka Monika Jagaciak.
Přehlídka Modivo & eobuv.cz Supervision Fashion Show, která je dostupná na sociálních sítích, mimo jiné na YouTube, navazuje na motivy přírody, které byly interpretovány v novém, digitálním provedení. Hlavní motiv tvoří vítr, který je předzvěstí pozitivní energie a změny. Módní značky vzaly diváky na dobrodružnou cestu, která by bez moderních technologií nebyla možná.